Vyhlásené obstarávanie

Certifikácia lesov podľa schémy FSC na OZ Prešov, OZ Žarnovica a OZ Sobrance


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
77 400,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90714200-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
7. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční on-line v lehote uvedenej vo Výzve na predkladanie ponúk. Otváranie ponúk bude sprístupnené on-line podľa § 52 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Miestom on-line otvárania ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku verejný obstarávateľ zašle prostredníctvom systému JOSEPHINE najneskôr do piatich pracovných dní odo dňa otvárania ponúk zápisnicu z otvárania ponúk obsahujúcu údaje v zmysle §52 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Certifikácia lesov podľa schémy FSC na OZ Prešov, OZ Žarnovica a OZ Sobrance

Opis obstarávania

Vykonanie auditov v certifikačnej schéme FSC na OZ Prešov, OZ Žarnovica a OZ Sobrance na jeden certifikačný cyklus 5 rokov. Audity a certifikáty sú riešené samostatne pre jednotlivé odštepné závody.. Vykonanie auditov v certifikačnej schéme FSC na OZ Prešov, OZ Žarnovica a OZ Sobrance na jeden certifikačný cyklus 5 rokov. Audity a certifikáty sú riešené samostatne pre jednotlivé odštepné závody. Predmetom zákazky je vykonanie: Na OZ Prešov - certifikačného (recertifikačného) auditu v počte 1 - dohľadových auditov v počte 4 Na OZ Žarnovica - predcertifikačného auditu v počte 1 - certifikačného auditu v počte 1 - dohľadových auditov v počte 4 Na OZ Sobrance - predcertifikačného auditu v počte 1 - certifikačného auditu v počte 1 - dohľadových auditov v počte 4

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady sú verejne prístupné na https://josephine.proebiz.com/sk/promoter/tender/11484/summary Ponuky sa budú predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona VO do systému JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/ Z dôvodu vyhlásenia mimoriadnej situácie Vládou SR v súvislosti s rizikom šírenia vírusu COVID-19 a na to nadväzujúcich opatrení sa verejný obstarávateľ rozhodol, že otváranie ponúk sa uskutoční výhradne funkcionalitou on-line" sprístupnením ponúk bez povinnosti umožnenia fyzickej účasti uchádzačov na otváraní ponúk. Otváranie ponúk sa uskutoční on-line v lehote uvedenej vo Výzve na predkladanie ponúk. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje neprijať úspešnú ponuku, ak uchádzačom navrhnutá cena bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. Verejný obstarávateľ v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Verejný obstarávateľ upozorňuje všetkých uchádzačov alebo záujemcov, že nahlási takéto konanie na Protimonopolný úrad SR.