Vyhlásené obstarávanie

Chodník a cyklochodník na Ulici Veterná


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
152 297,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2021
Miesto otvárania ponúk:
Trnava, Radnica, Ulica Hlavná č. 1, SLOVENSKÁ REPUBLIKA, I. posch., kancelária odboru verejného obstarávania.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky a bude prebiehať online sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPHINE. V súčasnosti nedokážeme predvídať ďalší vývoj a plánované opatrenia vlády SR súvisiace s krízou spôsobenou ochorením COVID 19, preto nebude možná osobná účasť uchádzačov na otváraní ponúk. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Chodník a cyklochodník na Ulici Veterná

Opis obstarávania

Predmet zákazky je riešený v projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie a realizáciu stavby Chodník a cyklochodník na Ulici Veterná, spracovanej spoločnosťou DAQE Slovakia s.r.o., Žilina v 11/2017 a projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie a realizáciu stavby Rekonštrukcia verejného osvetlenia v úseku od kruhovej križovatky ulica Okružná po Saleziánsku, Trnava, Veterná ulica II., spracovanej Ing. Horváthom, Trnava v 06/2017. Stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: SO 01 Chodník, cyklochodník a spevnené plochy (1.etapa, 2. etapa) SO 02 Verejné osvetlenie Predmetom zákazky je návrh stavebných úprav na existujúcom chodníku pre peších v širšom centre mesta Trnava na ulici Veterná. Jedným z hlavných cieľov je návrh nového cyklochodníka a nového chodníka, existujúci chodník pre peších sa rozšíri. Súčasťou stavby sú aj bezbariérové úpravy v okolí riešených spevnených plôch, úprava autobusovej zastávky, vybudovanie nového verejného osvetlenia.. Predmet zákazky je riešený v projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie a realizáciu stavby Chodník a cyklochodník na Ulici Veterná, spracovanej spoločnosťou DAQE Slovakia s.r.o., Žilina v 11/2017 a projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie a realizáciu stavby Rekonštrukcia verejného osvetlenia v úseku od kruhovej križovatky ulica Okružná po Saleziánsku, Trnava, Veterná ulica II., spracovanej Ing. Horváthom, Trnava v 06/2017. Stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: SO 01 Chodník, cyklochodník a spevnené plochy (1.etapa, 2. etapa) SO 02 Verejné osvetlenie Predmetom zákazky je návrh stavebných úprav na existujúcom chodníku pre peších v širšom centre mesta Trnava na ulici Veterná. Jedným z hlavných cieľov je návrh nového cyklochodníka a nového chodníka, existujúci chodník pre peších sa rozšíri. Súčasťou stavby sú aj bezbariérové úpravy v okolí riešených spevnených plôch, úprava autobusovej zastávky, vybudovanie nového verejného osvetlenia

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou.. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. 4. V predmetnom verejnom obstarávaní sú zadefinované sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ uplatňuje prostredníctvom osobitných podmienok plnenia zmluvy (článok 16 zmluvy o dielo) sociálny aspekt v súlade s ustanoveniami § 42 ods. 12 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v platnom znení a ustanoveniami §8a zákona č. 365/2004 Z .z. o rovnakom zaobchádzaní v niektorých oblastiach a o ochrane pred diskrimináciou a o zmene a doplnení niektorých zákonov (antidiskriminačný zákon) prostredníctvom realizácie dočasných vyrovnávacích opatrení.