Vyhlásené obstarávanie

Prekrytie existujúceho futbalového ihriska s umelou trávou na ZŠ Lúčna vo Vranove nad Topľou


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Vranov nad Topľou
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 405 645,90
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212225-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Kancelária IVOMOS s.r.o., Cintorínska 1493/15 Žilina -Trnové.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, na vyššie uvedenom mieste. Oprávnené osoby: uchádzač (fyzické osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), resp. splnomocnený zástupca uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Prekrytie existujúceho futbalového ihriska s umelou trávou na ZŠ Lúčna vo Vranove nad Topľou

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác spojených s prekrytím ihriska, ktoré sa nachádza v areáli základnej školy Lúčna. Jestvujúce futbalové ihrisko s umelou trávou má rozmery cca 50 x 60 m. Navrhovaným prekrytím ihriska sa umožní jeho celoročné využitie. Ihrisko bude využívané hlavne žiakmi školy v rámci výučbového procesu. Podrobnejšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.. Základná škola je situovaná na okraji sídliska Lúčna. Objekt je napojený na jestvujúce komunikácie areálu školy. Realizácia stavby je podmienená obmedzeným prístupom na existujúcu hraciu plochu ihriska. Do existujúcej hracej plochy obvod zakladania a konštrukcia prestrešenia haly musí zasahovať minimálne. Počas celej doby výstavby nie je možné vchádzať na hraciu plochu s mechanizmami. Pred začatím stavebných prác bude nutné odkryť časť umelej trávnatej plochy po obvode ihriska (cca na šírku 3,0 m). Súčasne bude nutné rozobrať montované betónové oplotenie po obvode JZ a SZ časti parcely 2995/62. Navrhované prekrytie ihriska je pôdorysne obdĺžnikového tvaru. Pre výrobu nosnej oceľovej konštrukcie prestrešenia haly s ohľadom na jej statiku je základnou podmienkou vypracovať výrobnú (dielenskú) dokumentáciu, v ktorej sa navrhnú, presné tvary jednotlivých prvkov segmentov konštrukcie a ich detaily v spájaní. Montáž oceľovej konštrukcie následne je nutné vykonať z miest mimo hraciu plochu pomocou mobilných žeriavov. Presvetlenie haly bude kombináciou denného svetla a umelého osvetlenia. Vetranie haly bude nútené. Fasáda je navrhnutá zo sendvičových panelov. Opláštenie strechy tvoria tepelnoizolačné dosky. Športový povrch hracej plochy tvorí jestvujúci terén, na ktorom je uložená umelá tráva. K stavbe je pričlenená sanitárna bunka kontajnerového typu s WC pre mužov a ženy. Z hľadiska funkčného využitia bude priestor haly slúžiť len pre športové aktivity žiakov. Podrobnejšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky sa uskutočňuje elektronicky cez portál EVO na www.evo.gov.sk a až do identifikácie potenciálneho úspešného uchádzača alebo uchádzačov sa všetky doklady a dokumenty predkladajú výlučne v elektronickej forme cez systém EVO. Na účasť zo strany záujemcov je potrebné sa na tomto portáli zaregistrovať. Hospodársky subjekt musí mať vytvorené konto pre prihlásenie sa do IS EVO. Presný postup pre vytvorenie konta a prihlásenie sa do IS EVO je zachytený v príručke k funkcionalitám webového sídla úradu v časti registrácia hospodárskeho subjektu ako aj medzi video návodmi na linku: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/videonavody-5f9.html. Podrobnejšie návody na používanie IS EVO obsahujú príručky zverejnené na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-isevo/prirucky-5f7.html. Komunikácia a výmena informácií v predmetnom verejnom obstarávaní bude prebiehať výhradne elektronicky podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní, prostredníctvom IS EVO v aktuálnej verzii ku dňu vyhlásenia tohto verejného obstarávania. Za moment doručenia písomnosti medzi verejným obstarávateľom, uchádzačom alebo záujemcom, s doručením ktorých zákon o verejnom obstarávaní spája plynutie lehôt sa považuje dátum odoslania písomnosti cez IS EVO. 2. Súťažné poklady sú verejne prístupné a zverejnené v profile verejného obstarávateľa zriadenom na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 3. Lehota viazanosti ponúk sa môže v odôvodnených prípadoch predĺžiť. Verejný obstarávateľ oznámi predĺženie lehoty uchádzačom písomne. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nevybrať ani jednu zo súťažných ponúk v prípade neobvykle vysokých ponukových cien uchádzačov a zrušiť verejné obstarávanie podľa § 57 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, ak najúspešnejšia ponuka prekročí výšku finančných prostriedkov, ktorú má verejný obstarávateľ určenú na predmet zákazky (t.j. predpokladanú hodnotu zákazky). 5. Verejný obstarávateľ sprístupni JED uverejnením profile verejného obstarávateľa zriadenom na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 6. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje požadované informácie o podmienkach účasti v časti IV. JED na vyplnenie Globálneho údaju o podmienkach účasti. 7. Doklady musia byť predložené ako originály alebo úradne overené kópie, ak to nie je uvedené inak. Predkladajú sa výlučne v elektronickej forme cez systém EVO. 8. Uchádzač uvedie sadzby alebo ceny v EUR. Všetky ceny uvádzané v ponukách uchádzačov žiadame uviesť aj v elektronickej forme v *.xls formáte alebo ekvivalente na dve desatinné miesta. 9. Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným obstarávaním ani obstarávaním inovácií ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.