Vyhlásené obstarávanie

Preložka chodníka na ul. Š. Moyzesa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
39 089,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233161-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
21. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2021
Miesto otvárania ponúk:
Trnava, Radnica, Ulica Hlavná č. 1, SLOVENSKÁ REPUBLIKA, I. posch., kancelária odboru verejného obstarávania.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky a bude prebiehať online sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPHINE. V súčasnosti nedokážeme predvídať ďalší vývoj a plánované opatrenia vlády SR súvisiace s krízou spôsobenou ochorením COVID 19, preto nebude možná osobná účasť uchádzačov na otváraní ponúk. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Preložka chodníka na ul. Š. Moyzesa

Opis obstarávania

Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii Preložka chodníka na ul. Š. Moyzesa - PD, spracovanej spoločnosťou ARGUS - DS, s.r.o., Dolný Šianec 1, 911 01 Trenčín v 07/2020 a požiadaviek Objednávateľa v súťažných podkladoch vo verejnom obstarávaní. Členenie stavby na stavebné objekty: SO 01 Komunikácie SO 02 Verejné osvetlenie SO 03 Ochrana a preložka SLP Bližšia špecifikácia prác a dodávok, ktoré sú predmetom zákazky, sú uvedené v projektovej dokumentácii a ostatných dokumentoch k zákazke.. Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii Preložka chodníka na ul. Š. Moyzesa - PD, spracovanej spoločnosťou ARGUS - DS, s.r.o., Dolný Šianec 1, 911 01 Trenčín v 07/2020 a požiadaviek Objednávateľa v súťažných podkladoch vo verejnom obstarávaní. Členenie stavby na stavebné objekty: SO 01 Komunikácie SO 02 Verejné osvetlenie SO 03 Ochrana a preložka SLP Bližšia špecifikácia prác a dodávok, ktoré sú predmetom zákazky, sú uvedené v projektovej dokumentácii a ostatných dokumentoch k zákazke.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou.. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.