Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia cesty III/3485, Tarnov-Sveržov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
264 795,86
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
20. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Miesto: Otváranie ponúk sa uskutoční "on line" prostredníctvom aplikácie Teams. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Presný postup "on line" sprístupnenia ponúk uchádzačom je bližšie definovaný v súťažných podkladoch Časť V. Otváranie a vyhodnotenie ponúk. Na "on line" otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia cesty III/3485, Tarnov-Sveržov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia cesty III/3485, Tarnov - Sveržov v úseku, ktorý sa nachádza medzi obcami Tarnov a Sveržov. Cestná komunikácia v danom mieste a to najmä jej šírkové usporiadanie, nezodpovedá požiadavkám na bezpečnú, plynulú a efektívnu dopravu. Cesta III/3485 je v správe verejného obstarávateľa - Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja, oblasť Bardejov.. Cieľom stavby je rekonštrukcia šírkového usporiadania komunikácie a rekonštrukcia cesty III/3485, Tarnov - Sveržov pri rôznych typoch verejnej premávky a to rozšírením cestného telesa v danom úseku vrátane vybudovania autobusových ník, zlepšenie odvodňovacích pomerov vozovky a spevnenie krajníc. Súčasťou rekonštrukcie je aj realizácia predĺženia jestvujúceho priepustu DN 600mm v km 0,096. Celkové predĺženie priepustu predstavuje 5,0m, a uvažuje s betónovým čelom na výtoku o rozmeroch 3,0m x 0,6m x 1,0m. Rekonštrukciou predmetnej vozovky sa výrazne zvýši bezpečnosť a plynulosť cestnej dopravy v danom úseku cesty. Cesta III/3485 so začiatkom v km 0,000 a s koncom v km 1,090. Predmetná stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: SO 01 Úsek č.1, III/3485 Tarnov - Sveržov

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie je uskutočňované cez IS EVO na adrese https://www.uvo.gov.sk. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné cez Informačný systém EVO, ktorého správcom je ÚVO. 2. Úspešný uchádzač akceptuje skutočnosť, že ho verejný obstarávateľ môže, v prípade ak nebude mať schválené finančné prostriedky zriaďovateľom, vyzvať na uzatvorenie zmluvy a to bezodkladne po schválení finančných prostriedkov zriaďovateľom tak, aby zmluva bola uzatvorená v lehote uplynutia viazanosti ponúk. V prípade neschválenia finančných prostriedkov je dôvod na zrušenie postupu verejného obstarávania podľa § 57 ods. 2 ZVO ako dôvod hodný osobitného zreteľa. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť postup verejného obstarávania resp. neuzatvoriť zmluvu s úspešným uchádzačom v prípade, ak ponuková cena úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky alebo v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol obstarávateľ predpokladať. 4.Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady sú prístupné na adrese uvedenej v bode I.3) tejto výzvy. 5.V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 6. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Výška zábezpeky, spôsoby zloženia zábezpeky ponuky a podrobné pokyny sú uvedené v súťažných podkladoch časť III. Príprava ponuky, bod 14 Zábezpeka ponuky. 7. Verejný obstarávateľ nemôže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Z dôvodu overenia a získania potrebných informácií, nevyhnutných na spracovanie ponuky, verejný obstarávateľ odporúča zúčastniť sa na obhliadke predmetu zákazky. Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa uskutoční na základe podmienok a pokynov v zmysle súťažných podkladov. 9. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje možnosť zadania zákazky použitím priameho rokovacieho konania/rokovania v zmysle § 115 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 10. Verejný obstarávateľ požaduje od úspešného uchádzača v rámci uplatnenia sociálneho aspektu pri korektných obchodných vzťahoch v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy v súlade s § 56 ods.8 zákona, zriadiť bankový účet vytvorený výlučne k platobným transakciám súvisiacim s predmetom zmluvy tzv. transparentný účet.