Vyhlásené obstarávanie

Pracovná zdravotná služba 2021


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
652 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
85100000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
31. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť na otváraní ponúk zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a originálom poverenia (splnomocnenia) na zastupovanie alebo jeho úradne overenou kópiou.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Pracovná zdravotná služba 2021

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber poskytovateľa na zabezpečenie pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov verejného obstarávateľa v rozsahu - medicínskych činností (výkon lekárskych preventívnych prehliadok vo vzťahu k práci podľa § 30ab písm. f) a § 30ad písm. d) zákona číslo 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "Zákon o ochrane a podpore verejného zdravia") a - nemedicínskych činností (činnosti pracovnej zdravotnej činnosti podľa § 30ab a § 30ad Zákona o ochrane a podpore verejného zdravia okrem výkonu lekárskych preventívnych prehliadok vo vzťahu k práci podľa § 30ab písm. f) a § 30ad písm. d) Zákona o ochrane a podpore verejného zdravia). Pre nedostatok znakov v tomto oznámení sú bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je výber poskytovateľa na zabezpečenie pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov verejného obstarávateľa v rozsahu - medicínskych činností (výkon lekárskych preventívnych prehliadok vo vzťahu k práci podľa § 30ab písm. f) a § 30ad písm. d) zákona číslo 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "Zákon o ochrane a podpore verejného zdravia") a - nemedicínskych činností (činnosti pracovnej zdravotnej činnosti podľa § 30ab a § 30ad Zákona o ochrane a podpore verejného zdravia okrem výkonu lekárskych preventívnych prehliadok vo vzťahu k práci podľa § 30ab písm. f) a § 30ad písm. d) Zákona o ochrane a podpore verejného zdravia). Pre nedostatok znakov v tomto oznámení sú bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1) Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v slovenskom jazyku výhradne elektronicky prostredníctvom Systému EVO. Výnimkou z elektronickej komunikácie je odoslanie návrhov zmlúv úspešnému uchádzačovi a doručenie podpísaných návrhov zmlúv s prílohami do podateľne verejného obstarávateľa. 2) Uchádzač je povinný originálne doklady alebo ich úradne overené kópie (vrátane úradných prekladov) naskenovať do formátu pdf. a vložiť ich do Systému EVO ako súčasť ponuky. 3) Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuku z hľadiska splnenia požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení kritéria na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. 4) Verejný obstarávateľ vyhodnotí splnenie podmienok účasti u uchádzača ktorý sa po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí a ktorého ponuka spĺňa požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky. 5) Úspešný uchádzač v rámci súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy predloží doklady v zmysle bodu 25.5 súťažných podkladov. 6) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.