Vyhlásené obstarávanie

Operačný mikroskop s monitorom


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
133 569,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33162000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
5. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
10. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Osoba oprávnená zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, splnomocnením na zastupovanie a kópiou dokladu o oprávnení podnikať.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Výsledky

Operačný mikroskop s monitorom

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka operačného mikroskopu s monitorom do Univerzitnej nemocnice Bratislava (ďalej len UNB), pracovisko Nemocnica Ružinov, Klinika ústnej, čeľustnej a tvárovej chirurgie LF UK a UNB, Ružinovská 6, 836 06 Bratislava. Predmetom zákazky je dodávka nového, nepoužitého, nerepasovaného operačného mikroskopu s monitorom a dvoma binokulármi na komplexnú liečbou ochorení v oblasti hlavy a krku Súčasťou predmetu zákazky je: - dodávka zariadenia na určené miesto, - inštalácia, - funkčná skúška, - protokolárne prevzatie a odovzdanie predmetu zákazky, - odovzdanie sprievodnej dokumentácie, - zaškolenie obsluhy, - poskytnutie záručného servisu po dobu minimálne 24 mesiacov, Verejný obstarávateľ požaduje dodanie predmetu zákazky, ktorý je schválený na dovoz a predaj v Slovenskej republike, resp. v rámci Európskej únie a bude vyhovovať platným medzinárodným normám, STN a všeobecne záväzným právnym predpisom. Prístrojová technika musí byť s minimálnymi technicko-medicínskymi a funkčnými parametrami uvedenými verejným obstarávateľom .v súťažných podkladoch

Doplňujúce informácie

1.Postup zadávania nadlimitnej zákazky je podľa ZVO s využitím pravidla uvedeného v § 66 ods. 7 druhá veta ZVO Prostredníctvom elektronického systému Josephine umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/ bez uplatnenia e-aukcie. Zvolený postup zohľadňuje časovú, miestnu a vecnú (funkčnú) súvislosť jednotlivých zákaziek, ktoré verejný obstarávateľ plánuje obstarať. 2. Spôsoby dorozumievania sa v systéme Josephine a príslušné technické a odborné predpoklady pre prácu v systéme Josephine sú v súťažných podkladoch. . Na bezproblémové používanie systému Josephine je nutné používať jeden z podporovaných internetových prehliadačov: Microsoft Internet Explorer verzia 11.0 a vyššia, Mozilla Firefox verzia 13.0 a vyššia alebo Google Chrome Microsoft Edge Verejný obstarávateľ súťažné podklady v listinnej forme neposkytuje 3. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie v systéme Josephine je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému Josephine a nie kedy si ju prečítal. 4. Podľa § 38 ods. 1 ZVO si verejný obstarávateľ uplatňuje podmienku účasti podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO. verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo plnenia zmluvy nie je predmetné verejné obstarávanie zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.