Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia trávnika na futbalovom ihrisku s umelou trávou, Lokomotíva Trnava


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
335 066,94
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
29. Október 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a bude prebiehať on-line sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPHINE.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia trávnika na futbalovom ihrisku s umelou trávou, Lokomotíva Trnava

Opis obstarávania

Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii pre realizáciu Rekonštrukcia trávnika na futbalovom ihrisku s umelou trávou, Lokomotíva Trnava, spracovanej spoločnosťou DEALS MANAGEMENT, a.s. Trenčín v 12/2018.. Projekt rieši výmenu pôvodného umelého športového povrchu na ploche futbalového ihriska v športovom areáli Lokomotíva v Trnave. Jedná sa o celoplošnú výmenu pôvodného umelého trávnika III. generácie so vsypom s kremičitého piesku a SBR čierneho granulátu, výška vlasu 60mm s čiarovaním 105x68m a čiastočnou výmenou poškodených odvodňovacích žľabov s pozinkovanou resp. liatinovou mriežkou. V rámci výmeny umelého trávnika budú osadené nové futbalové bránky podľa pravidiel FIFA. Pred zahájením prác na výmene umelého trávnika bude strojovo odsatý pôvodný SBR granulát s kremenným vsypom a strojovo odstránený existujúci umelý trávnik. Strojové odstránenie je navrhnuté kvôli menšiemu poškodeniu kamenného podkladu. Po odstránení povrchu budú vymenené poškodené odvodňovacie žľaby, zrovnanie a vyspravenie nerovností podložia drveným kamenivom tr. A, fr. 0-4mm pod nový umelý trávnik. Na takto pripravený podklad bude strojovo položený nový umelý trávnik III. generácie s certifikátom FIFA QUALITY, výška vlasu 60mm, so strojovo aplikovaným kremenným vsypom a SBR čiernym granulátom. Ihrisko bude vybavené novými hliníkovými futbalovými bránkami. Nové ihrisko bude mať veľkosť hracej plochy 105x68m a celkový rozmer 109x71m. Na ihrisku bude možné odohrávať aj majstrovské zápasy. V rámci stavby bude zachované stávajúce polohopisné a výškopisné osadenie. Výškopisné osadenie - Výškovo bude stavba osadená podľa stávajúcej výšky v úrovni pri postrannom odvodňovacom žľabe. Polohopisné osadenie - Polohopisné vytýčenie bude rešpektovať stávajúci stav. Na ploche futbalového ihriska bude položený UMELÝ TRÁVNIK III. generácie o výške vlákna 60mm v zelenej farbe. Verejný obstarávateľ oproti parametrom, uvedeným v projektovej dokumentácii, požaduje pri charakteristike vlákna umelej trávy dosiahnuť pri uchádzačom zvolenom type umelého trávnika hodnotu Dtex min. 15000, pričom ale nepožaduje záväzne definovať hrúbky vlákna. Ostatné technické informácie sú uvedené v projektovej dokumentácii. Súčasťou plnenia budú: - porealizačné zameranie, projekt skutočného vyhotovenia, - kontrolné geodetické merania počas výstavby diela, - vypracovanie plánu užívania verejnej práce so zohľadnením všetkých okolností na bezporuchové užívanie diela, - vypracovanie plánu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, - výkon koordinátora bezpečnosti na stavbe a koordinátora projektov, - kontrolný plán stavby, odsúhlasený na začiatku plnenia projektantom stavby a objednávateľom, podľa ktorého sa budú vykonávať kontroly diela počas jeho realizácie, - všetky ostatné súvisiace práce a dodávky, vyplývajúce z PD a všeobecných technologických predpisov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou.. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. 4. Zákazka bude financovaná z vlastných prostriedkov verejného obstarávateľa a prípadne s finančnou podporou/dotáciou SFZ. Dielo bude financované v 3 etapách /rokoch/ vo vopred stanovených čiastkach, a to nasledovne: rok 2021 - 100 000 eur, rok 2022 - 100 000 eur, rok 2023 - zostávajúce plnenie. Verejný obstarávateľ neposkytuje zálohy ani preddavky na úhradu nákladov spojených s plnením zmluvy o dielo. Platobné podmienky sú uvedené v návrhu zmluvy o dielo v časti B. súťažných podkladov.