Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie udržiavacích prác v budove v správe Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky na Námestí slobody 12 v Bratislave


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
457 399,78
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky, Račianska 71, 831 02 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil/doručil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť na otváraní zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie. V prípade účasti skupiny dodávateľov sa na otváraní môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia všetkých členov skupiny.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zabezpečenie udržiavacích prác v budove v správe Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky na Námestí slobody 12 v Bratislave

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú udržiavacie práce na administratívnej budove, ktorá je v správe Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky na Námestí slobody 12 v Bratislave. Jedná sa o opravy a výmenu nepodstatných stavebných konštrukcií, najmä vnútorných priečok, omietok, obkladov stien, podláh a dlažby, dverí, údržbu a opravy technického, energetického a technologického vybavenia stavby, ako aj výmena jeho súčastí, výmena vnútorných rozvodov, výmena sociálnych zariadení, maliarske, natieračské práce a iné práce bližšie špecifikované v súťažných podkladoch a vo výkaze a výmere a v súlade s architektonickou štúdiou.. Predmetom zákazky sú udržiavacie práce na administratívnej budove, ktorá je v správe Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky na Námestí slobody 12 v Bratislave. Jedná sa o opravy a výmenu nepodstatných stavebných konštrukcií, najmä vnútorných priečok, omietok, obkladov stien, podláh a dlažby, dverí, údržbu a opravy technického, energetického a technologického vybavenia stavby, ako aj výmena jeho súčastí, výmena vnútorných rozvodov, výmena sociálnych zariadení, maliarske, natieračské práce a iné práce bližšie špecifikované v súťažných podkladoch a vo výkaze a výmere a v súlade s architektonickou štúdiou.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE /ďalej len JOSEPHINE/, ktorý je dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Uchádzač môže v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní nahradiť doklady jednotným európskym dokumentom, v takomto prípade súčasťou jeho ponuky bude vyplnený jednotný elektronický dokument. 3. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, tj. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. 4. Všetky ďalšie vzájomné práva a povinnosti ako aj všetky formálne, obsahové podmienky a požiadavky verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch. 5.odôvodnenie nerozdelenia zákazky: Verejný obstarávateľ nerozdelil zákazku na časti vzhľadom na povahu predmetu zákazky, ktorým je realizácia stavebných udržiavacích prác , v rámci jedného diela budovy. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 7. Ponuka je vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) ZVO a vložená do systému JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/ Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Podrobné informácie o autentifikácii uchádzača sú podrobne vymedzené v bode 16.8 súťažných podkladov. 8.Verejný obstarávateľ v zmysle § 112 ods. 6 ZVO rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 ZVO sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53 ZVO. 2.Verejný obstarávateľ podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.