Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia verejného osvetlenia a inovatívne technológie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Ivanka pri Dunaji
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 449 609,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45231400-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
3. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Vzhľadom na opatrenia v súvislosti s vírusom COVID-19 a skutočnosťou že súťaž je realizovaná prostredníctvom EVO, otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky bez fyzickej prítomnosti či už uchádzačov alebo verejného obstarávateľa na jednom mieste a bez možnosti zásahu ľudského faktora v tomto systéme do ponúk alebo návrhov plnení hodnotiacich kritérií v jednotlivých ponukách.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania sa môže zúčastniť uchádzač ktorý predložil ponuku v lehote na predloženie ponúk. Za zúčastnenie sa považuje prihlásenie sa do systému EVO v zmysle podmienok EVO. Systém EVO ihneď po otvorení ponúk automaticky elektronicky bez možnosti ľudského zásahu vytvorí elektronickú zápisnicu z otvárania ponúk, ktorú elektronicky rozošle všetkým oprávneným subjektom.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Modernizácia verejného osvetlenia a inovatívne technológie

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú inžinierske služby - vypracovanie projektovej dokumentácie pre povolenie a realizáciu stavebných prác, vypracovanie projektu dočasného dopravného značenia, vybavenia príslušných povolení na uskutočnenie stavebných prác spolu so súvisiacimi službami a uskutočnení stavebných prác na modernizácii jestvujúceho verejného osvetlenia, rozšírení jestvujúceho verejného osvetlenia, kamerový systém a elektronabíjacie stanice pre elektrobicykle, a s tým súvisiace realizačné a porealizačné služby ako porealizačné zameranie, projekt skutočného vyhotovenia, prevádzkové poriadky a podobne. Predmetom III. etapy môžu byť aj elektronabíjacie stanice pre elektroautomobily. Podrobnejší opis vyplýva zo súťažných podkladov a ich príloh (obchodné podmienky zmluvy o dielo, tendrová dokumentácia a pod.).. Predmetom zákazky sú inžinierske služby - vypracovanie projektovej dokumentácie pre povolenie a realizáciu stavebných prác, vypracovanie projektu dočasného dopravného značenia, vybavenia príslušných povolení na uskutočnenie stavebných prác spolu so súvisiacimi službami a uskutočnení stavebných prác na modernizácii jestvujúceho verejného osvetlenia, rozšírení jestvujúceho verejného osvetlenia, kamerový systém a elektronabíjacie stanice pre elektrobicykle, a s tým súvisiace realizačné a porealizačné služby ako porealizačné zameranie, projekt skutočného vyhotovenia, prevádzkové poriadky a podobne. Predmetom III. etapy môžu byť aj elektronabíjacie stanice pre elektroautomobily. Podrobnejší opis vyplýva zo súťažných podkladov a ich príloh (obchodné podmienky zmluvy o dielo, tendrová dokumentácia a pod.).

Doplňujúce informácie

Pokiaľ je niekde v tomto dokumente uvedené len "zákon", alebo "zákon o VO", a to aj v príslušnom gramatickom tvare, jedná sa o zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 343/2015 Zbierky zákonov v znení platnom pre toto verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ neručí za nesprávne použité podklady o zákone o VO, alebo iných dokumentov tohto zadávania zákazky zo strany záujemcov alebo uchádzačov a taktiež nie je oprávnený robiť výklad zákona. Všetky postupy tohto zadávania zákazky sa riadia ustanoveniami zákona o VO. Pokiaľ je niekde uvedené len "EVO", jedná sa o Eektronické verejné obstarávanie prostredníctvom informačného systému spravovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Systém EVO je elektronický informačný systém vytvorený Úradom pre verejné obstarávanie, čím je týmto úradom garantované že sa jedná o postup ktorý je v súlade so zákonom o VO, vrátane miesta a spôsobu otvárania ponúk automatickýcm spôsobom a bez fyzickej prítomnosti uchádzačov. Komunikačným jazykom pokiaľ nie je v zákone o VO uvedené inak, je štátny/slovenský jazyk. Na jazyk predkladaných dokladov a dokumentov sa vzťahujú ustanovenia zákona o VO, pričom sa nerozširuje počet akceptovateľných jazykov. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v súťaži znášajú záujemcovia/uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi, a bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania (t.j. aj zrušenie použitého postupu zadávania zákazky). Súťažné podklady sa zverejňujú v zmysle zákona, sú verejne prístupné, a nezasielajú sa individuálne. Pracovná doba pre toto verejné obstarávanie je v pracovných dňoch pondelok až štvrtok v čase od 08:00 hod. do 15:00 hod., a v pracovný piatok od 08:00 hod. do 12:00 hod. miestneho času. Časť zákazky v obchodných podmienkach zahŕňa aj prvky rámcovej zmluvy. Nejedná sa o klasickú rámcovú zmluvu, ale len o možnosť rozširovania verejného osvetlenia, kamerového systému alebo elektronabíjacích staníc. Keďže toto tlačivo to nerozlišuje, z dôvodu zvýšenia transparentnosti a predvídateľnosti zo strany záujemcov sa na to upozorňuje aj cez systém rámcovej zmluvy. Preto je to v bode IV.1.3) uvedené. Formulár tejto výzvy neumožňuje iné členenie. Preto je pre bližšie informácie potrebné oboznámiť sa so súťažnými podkladmi. Poznámka vyžadovaná elektronickým systémom pri vypĺňaní tohto tlačiva : Nejedná sa o zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, alebo o obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.