Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie novej tanečnej sály


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
451 240,32
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
31. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V systéme EVO ver. 18.0 funkcionalita "on-line" sprístupnenie ponúk, t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
neaplikuje sa
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Výsledky

Vybudovanie novej tanečnej sály

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie novej tanečnej sály na mieste spevnenej asfaltovej plochy v rozsahu vypracovanej projektovej dokumentácie.. Predmetom zákazky výstavba novej tanečnej sály a vytvorenie priestorov pre vyučovanie, ktorých súčasťou sú aj sociálne a hygienické priestory pre žiakov. Stavba bude vybavená všetkými inžinierskymi sieťami potrebnými k prevádzke budovy. Napojenie bude realizované z existujúcich rozvodov v areáli Tanečného konzervatória. V novo navrhovanom objekte sa nachádza kotolňa s plynovým kondenzačným kotlom a zásobníkovým ohrievačom vody a elektrický rozvádzač. Zariadenie na chladenie priestoru tanečnej sály bude umiestnené na streche objektu. Nová tanečná sála dispozične pozostáva z tanečnej sály rozmerov 22,1x14m , ktorá tvorí dominantu novo navrhovanej budovy. Výška budovy je na kóte +5,85 m nad podlahou objektu. Na prepojenie s pôvodnou budovou slúži prepojovacia chodba so schodiskom. V predmetnej lokalite je potrebné odstrániť(vybúrať) resp. premiestniť nasledovné objekty: -demontáž pôvodných dverí medzi novo navrhovanou budovou a pôvodnou budovou -asfaltový kryt ihriska v častiach stavby a spevnených plôch -oceľové oplotenie medzi ihriskom a dvorom -vybúranie pôvodného exteriérového schodiska vedúceho na terasu - preložka dažďovej kanalizácie na ihrisku.

Doplňujúce informácie

1. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto verejného obstarávania bude povinný predložiť doklady uvedené v bode 35.8. súťažných podkladov. 2.Požaduje sa zábezpeka ponuky vo výške 13 500,00 EUR. Podmienky zábezpeky sú uvedené v bode 13. súťažných podkladov. 3. Skupina dodávateľov nemusí vytvoriť právnu formu, musí však stanoviť lídra skupiny dodávateľov. Všetci členovia takejto skupiny dodávateľov utvorenej na uskutočnenie predmetu zákazky sú povinní udeliť plnomocenstvo jednému z členov skupiny dodávateľov konať v mene všetkých členov skupiny dodávateľov a prijímať pokyny v tomto verejnom obstarávaní ako aj konať v mene skupiny pre prípad prijatia ich ponuky, podpisu Zmluvy a komunikácie/ zodpovednosti v procese plnenia Zmluvy. V prípade prijatia ponuky skupiny dodávateľov sa vyžaduje, aby skupina dodávateľov pred podpisom Zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu, v ktorej budú jednoznačne stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto sa akou časťou bude podieľať na plnení zákazky, ako aj skutočnosť, že všetci členovi a skupiny dodávateľov sú zaviazaní zo záväzkov voči verejnému obstarávateľovi spoločne a nerozdielne. 4. Predmetné verejné obstarávanie nie je: d) žiadne z uvedených. 5. Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk. 6. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tejto výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona. 7. Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa uskutoční v pracovných dňoch 19.5.2021 - 25.5.2021. na adrese Tanečné konzervatórium Evy Jaczovej, Gorazdova 20, 811 04 Bratislava. Účasť na obhliadke je záujemca povinný, dohodnúť najneskôr do 25.5.2021 do 10:00 hod. so zástupcovi verejného obstarávateľa telefonicky mob.: +421 903 326 967, Bc. Tomáš Múčka. V pracovnej dobe 08:00 - 13:00 hod.