Vyhlásené obstarávanie

Špeciálny zdravotnícky materiál


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Záchranná služba
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
281 219,93
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33140000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa bude konať ich sprístupnením cez systém EVO, na základe Štruktúrovanej ponuky. Vzhľadom na opatrenia v súvislosti s pandémiou COVID 19 , neodporúča sa uchádzačom zúčastniť sa sprístupnenia ponúk. Sprístupnenia ponúk sa môžu zúčastniť štatutárni zástupcovia uchádzača alebo ním úradne poverené osoby.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Špeciálny zdravotnícky materiál

Špeciálny zdravotnícky materiál

Špeciálny zdravotnícky materiál

Špeciálny zdravotnícky materiál

Špeciálny zdravotnícky materiál

Špeciálny zdravotnícky materiál

Špeciálny zdravotnícky materiál

Opis obstarávania

Špeciálny zdravotnícky materiál pre ambulancie Záchrannej služby Košice. Zákazka je rozdelená na 9 častí: Časť č. 1 Anestézia Časť č. 2 Aplikačné sady Časť č. 3 Bezpečnostné kanyly Časť č. 4 Dlahy a fixátory Časť č. 5 Elektródy, EKG príslušenstvo Časť č. 6 Glukomery a prúžky Časť č. 7 Hygienické pomôcky Časť č. 8 Ihly a príslušenstvo Časť č. 9 Obväzový materiál Časť č.10 Tubusy a príslušenstvo V ďalšej časti Oznámenia, v bode II.1. 6/ Informácia o častiach a v bode II. 2/ Opis v Časti č. 1 - Časti č. 10 zákazky sú uvedené v bode II.2.4) Opis obstarávania predmetu zákazky. Predmetom obstarávania sú rôzne druhy anestézie, kyslíkové masky, tubusy laryngenálne, katétre, kanyly,vaky na moč, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 53 rôznych položiek)Predmetom obstarávania sú rôzne druhy aplikačných sád, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 5 rôznych položiek)Predmetom obstarávania sú rôzne druhy lekárskych ihiel, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 4 rôzne položky, celkový počet 118 000 ks)Predmetom obstarávania sú prostriedky na fixaciu zlomenín, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 3 položky, počet kusov 90)Predmetom obstarávania sú rôzne druhy elektród, EKG príslušenstva, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 2 položky, 660 060 ks)Predmetom obstarávania sú rôzne glukomery v počte 85 000 ks a nástroje na meranie hladiny v počte 70 ks, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 2 položky)Predmetom obstarávania sú rôzne druhy nádob na ostré predmety, zberné vaky, prikrývky na periny, prikrývky na matrace, plachty, vaky na prepravu tiel, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 12 položiek)Predmetom obstarávania sú rôzne druhy lekárskych ihiel, inkjekčných striekačiek,krvné lancety a potrebz pre infúzie, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 17 položiek)Predmetom obstarávania sú rôzne druhy náplastí, obväzov a spotrebného materiálu, ktoré sú čo do druhov a množstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 24 položiek)Predmetom obstarávania sú rôzne veľkosti laryngiálnych intubačných tubusov a ich príslušenstva, ktoré sú čo do druhov amnožstva zadefinované v Prílohe G Súťažných podkladov - (celkom 9 položiek)

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmuvy, predmetné verejné obstarávanie nie je žzelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty - teda nie je žiadne z uvedených.