Vyhlásené obstarávanie

Vranov n. T. - Oprava chodníkov a komunikácií


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Vranov nad Topľou
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
247 358,18
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233251-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
25. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2021
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad, Dr. C. Daxnera 87/1, Vranov nad Topľou, miestnosť: zasadačka, 1. NP. Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
n-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Vranov n. T. - Oprava chodníkov a komunikácií

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava povrchov chodníkov a komunikácií na území mesta. Z technického hľadiska ide o realizáciu novej konštrukcie vrchného krytu z asfaltových zmesí, vrstvy štrkodrvy, výmena obrubníkov, realizácia nových chodníkov, s výškovým a smerovým napojením na existujúce komunikácie a s výškovým upravením poklop a vpustí na týchto stavebných objektoch: 1.Oprava parkoviska na Sídlisku 1. mája pri bloku "C" 2.Oprava chodníka ul. Janka Kráľa 3.Ul. Jarná-chodníky a cesta 4.Plocha na ul. Slanskej 5.Parkovisko sídlisko Juh pri kotolni 6.Sídlisko Juh-Oprava chodníka pri stojisku 7.Výmena obrubníkov na ul. Mlynskej 8.Chodník pri ZŠ Sídlisko II 9.Sídlisko II pred bytovým domom 1323 10.Chodník ul. Domašská 11.Chodník Duklianskych hrdinov 12.Oprava chodníkov pri BD 1064 Sídlisko Juh 13.VRANOV N/T-OPRAVA UL. KALINČIAKOVA - SO 01 Oprava komunikácie Na niektorých objektoch je potrebné pripraviť aj podklady pod kryty komunikácií a chodníkov, vybúrať obrubníky, osadiť nové obrubníky. Predmetom zákazky je aj zabezpečenia vytýčenia inžinierskych sietí.. Objektová skladba: Oprava parkoviska na Sídlisku 1. mája pri bloku "C" Oprava chodníka ul. Janka Kráľa Ul. Jarná-chodníky a cesta Plocha na ul. Slanskej Parkovisko sídlisko Juh pri kotolni Sídlisko Juh-Oprava chodníka pri stojisku Výmena obrubníkov na ul. Mlynskej Chodník pri ZŠ Sídlisko II Sídlisko II pred bytovým domom 1323 Sídlisko II pred bytovým domom 1323 - Montáž dažďovej kanalizácie so žľabom Chodník ul. Domašská Chodník Duklianskych hrdinov Oprava chodníkov pri BD 1064 Sídlisko Juh VRANOV N/T-OPRAVA UL. KALINČIAKOVA - SO 01 Oprava komunikácie VRANOV N/T-OPRAVA UL. KALINČIAKOVA - SO 02 - Chodník VRANOV N/T-OPRAVA UL. KALINČIAKOVA - SO 03 - Parkovisko a nový kryt komunikácie Celková asfaltová plocha 6 290,90 m2. Dĺžka obrubníkov 3 177,20 m. Plocha podkladov z kameniva 2 380,00 m2. Podrobne je predmet zákazky špecifikovaný v časti B. Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov, v Prílohe č. 1 (Projektová dokumentácia) a Prílohe č. 2 (Výkaz výmer) týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Celá ponuka a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom (slovenskom) jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho (slovenského) jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka. 2.Verejný obstarávateľ pri zadávaní tejto zákazky požaduje dodržiavať Etický kódex záujemcu/uchádzača vo verejnom obstarávaní, ktorý je zverejnení na http://www.uvo.gov.sk/eticky-kodex-zaujemcu-uchadzaca-54b.html.. 3. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 4. Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo Výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 5. Predmetné obstarávanie nepatrí medzi zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií a obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 6. Verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti uskutoční po vyhodnotení ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 7. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu sa preukazujú vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorý má subdodávateľ plniť. Zároveň verejný obstarávateľ požaduje aj uvedenie podielu, ktorú má subdodávateľ plniť. 8. Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude uskutočňovaná písomne v elektronickej podobe prostredníctvom systému pre VO JOSEPHINE (ďalej aj "JOSEPHINE"). Záujemca/uchádzač je povinný predkladať obstarávateľovi svoje podania v elektronickej forme prostredníctvom systému JOSEPHINE, kontaktná osoba: Ing. Ján Halgaš, +421 905127229, halgasvo@gmail.com. Všetky vysvetlenia SP, rovnako ako kladné vybavenia žiadostí o nápravu, bude obstarávateľ uverejňovať v systéme JOSEPHINE. Obstarávateľ bude doručovať žiadosti a prípadné otázky pre záujemcov/uchádzačov rovnako prostredníctvom systému JOSEPHINE. 9. Pravidlá pre doručovanie zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi, ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, t.j. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme JOSEPHINE považuje okamih jej odoslania v systéme JOSEPHINE a to v súlade s funkcionalitou systému.