Vyhlásené obstarávanie

Dezinfekčné a čistiace prostriedky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica Nitra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
95 912,80
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24455000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
25. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Budova riaditeľstva Fakultnej nemocnice Nitra, kancelária odboru verejného obstarávania.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť pri otváraní ponúk zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať. .
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Dezinfekčné a čistiace prostriedky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka dezinfekčných a čistiacich prostriedkov. Technická špecifikácia a množstvo jednotlivých dezinfekčných a čistiacich prostriedkov je uvedená v súťažných podkladoch.. Predmetom tejto časti zákazky je dodávka dezinfekčných prostriedkov pre potreby Fakultnej nemocnice Nitra. Presná špecifikácia predmetu zákazky, ako aj rozsah a množstvo jednotlivých dezinfekčných prostriedkov sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodávka čistiacich prostriedkov pre potreby Fakultnej nemocnice Nitra. Presná špecifikácia predmetu zákazky, ako aj rozsah a množstvo jednotlivých čistiacich prostriedkov sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa §39 ods.6. Verejný obstarávateľ postupuje podľa §39 ods. 7 a 8, ak čestné vyhlásenie obsahuje aj informácie podľa druhej vety.