Vyhlásené obstarávanie

Obnova Ružového parku v Trnave


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 406 613,93
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Júl 2021
Dátum otvárania ponúk:
6. Júl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a bude prebiehať on-line sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPHINE.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Obnova Ružového parku v Trnave

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác vrátane výkonu archeologického pamiatkového výskumu a s tým súvisiacich zemných prác. Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie a realizáciu stavby Obnova Ružového parku, spracovanej spoločnosťou Rudbeckia - Ateliér s.r.o., Svätoplukovo v 11/2019.. Projekt sa zaoberá obnovou Ružového parku v Trnave, ktorý je významnou plochou verejnej zelene. Cieľom obnovy Ružového parku v Trnave je vytvorenie multifunkčného verejného priestoru s ohľadom na zachovanie historickej štruktúry. Návrh rešpektuje prírodné podmienky, charakter historickej zástavby, kompozičné osi historických i nových štruktúr i požiadavky na optimálne funkčné a priestorové využitie územia pre oddychovo-rekreačné aktivity obyvateľov mesta. Navrhované riešenie sa snaží o zmiernenie kontrastu medzi pôvodnou zachovanou historickou štruktúrou a novou pomocou povrchov spevnených plôch, prvkov architektúry, mobiliáru, zelene a osvetlenia. Navrhovaný priestor je funkčne rozčlenený na 5 funkčných častí: *Strelecká ulica *Záhrada pri Emmerovej vile *Ružový park *Cyklotrasa *Koryto Trnávky Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch a ostatných dokumentoch k zákazke.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v lehote viazanosti ponúk zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou vo výške 30 000,00 EUR (slovom tridsať tisíc EUR). Zábezpeka je v zmysle § 46 ods. 1 ZVO poskytnutie bankovej záruky, poistenie záruky alebo zloženie finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa v banke. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. 4. V prípade schválenia žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku pre projekt Obnova Ružového parku v Trnave, ktorú verejný obstarávateľ dňa 26.5.2021 predložil v rámci výzvy IROP-PO4-SC431-2021-65 bude zákazka spolufinancovaná z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP), z finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu a z vlastných prostriedkov verejného obstarávateľa.