Vyhlásené obstarávanie

Dodanie techniky pre kompostáreň v rámci projektu s názvom: Výstavba kompostárne v Habovke


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Habovka
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
254 726,93
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16700000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
11. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou poverenou na jeho zastupovanie. Bližšie v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 8

Výsledky

Dodanie techniky pre kompostáreň v rámci projektu s názvom: Výstavba kompostárne v Habovke

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú tovary dodanie techniky pre kompostáreň v rámci projektu s názvom: Výstavba kompostárne v Habovke. Zákazka sa delí na samostatné časti porobnejšie definované v súťažných podkladoch: 1 Traktor s príslušenstvom, 2 Štiepkovač, 3 Bubnový rotačný triedič kompostu, 4 Dodávka pre zvoz kuchynského odpadu, 5 Nádoby na zber a zvoz kuchynského odpadu, 6 Drobné príslušenstvo pre kompostáreň.. Predmetom tejto časti zákazky je dodanie jedného traktora s príslušenstvom - kolesový traktor s min. výkonom 120 koní: 1.1 Čelný nakladač - príslušenstvo ku traktoru (prípojné zariadenie) 1.2 Lopata - príslušenstvo k čelnému nakladaču (prídavné zariadenie) 1.3 Náves pre distribúciu hotového kompostu - príslušenstvo ku traktoru (prípojné zariadenie) 1.4 Hydraulická ruka s rotátorom a drapákom - príslušenstvo ku návesu (prídavné zariadenie) 1.5 Ťahaný prekopávač kompostu (prípojné zariadenie) Podrobnejšie v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie jedného štiepkovača - drvič/štiepkovač na konáre a orezy so samostatným pohonom (otvor min.100 mm). Podrobnejšie v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie jedného bubnového rotačného triediča kompostu. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie jednej dodávky pre zvoz kuchynského odpadu: 1. Dodávka na zvoz kuchyne, 2. Vozík k Dodávke na zvoz kuchyne. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie nádob na zber a zvoz kuchynského odpadu: 1. Nádoba na kuchynský odpad, 2. 200 l sud na zvoz kuchynského odpadu. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie dorbného prílušenstva pre kompostáreň: 1. Geotextília na prekrytie kompostu určená a slúžiaca na zhodnocovanie BRKO, 2. Sada s meracími zariadeniami určenými a slúžiacimi na zhodnocovanie BRKO, 3. Elektrický postrekovač na dezinfekciu sudov + dezinfekcia. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na technické špecifikácie a charakter zákazky sa nejedná o zelené VO, inovatívne partnerstvo, inovácie alebo obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku a neuzavrieť zmluvu so žiadnym uchádzačom v prípade, ak ceny v predložených ponuk budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky, alebo ak žiadosť o NFP v rácmi OPKŽP nebude schválená. V súlade s § 38 ZVO ods. 1 písm. d) sa stanovuje uchádzačom podmienka podľa §40 ods. 6 psm. g): Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania, ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. V súlade s §56 ods. 12 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo podľa svojho uváženia predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovené v § 56 ods. 8, 10 a 11 na viac ako 10 pracovných dní. Zmluvné podmienky sú súčasťou súťažných podkladov, dôrazne odporúčame záujemcom venovať ich zneniu pozornosť.