Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia strechy – zateplenie a hydroizolácia strechy MŠ V jame 27


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
194 592,88
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Júl 2021
Dátum otvárania ponúk:
16. Júl 2021
Ponuka musí platiť do:
15. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a bude prebiehať on-line sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPHINE.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia strechy – zateplenie a hydroizolácia strechy MŠ V jame 27

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na objekte materskej školy - zateplenie strešného plášťa a realizácia bleskozvodu. Rozsah prác je riešený v projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie "Rekonštrukcia strechy zateplenie a hydroizolácie strechy MŠ V jame 27", spracovanej projektantom Ing. Andrea Lišková, číslo oprávnenia: 2500 * Z * A1.. Materská škola V jame 27 sa nachádza na sídlisku Družba, v lokalite Tehelná, vo vnútrobloku medzi panelákmi a bývalou základnou školou blízkosti mestskej polikliniky. Pozemok má bezproblémový prístup autom aj mechanizmami. Navrhovaná rekonštrukcia strešného plášťa so zateplením, novou krytinou a bleskozvodu sa týka objektu materskej školy. Budova materskej školy má členitý pôdorys s jednotlivými pavilónmi, cca polovica stavby je dvojpodlažná, druhá časť jednopodlažná. Jedná sa o panelovú stavbu. Predmetná stavba rieši zateplenie strechy s novou hydroizoláciou a realizáciu nového bleskozvodu. Stavbou nepríde k zmene účelu využitia, zmene zastavanej, úžitkovej plochy ani k zmene výškového usporiadania budov. Nový, pasívny bleskozvod bude zrealizovaný v zmysle samostatnej časti projektovej dokumentácie. Ostatné technické informácie a požiadavky sú uvedené v projektovej dokumentácii. Súčasťou plnenia budú: -projekt skutočného vyhotovenia, -vypracovanie plánu organizácie výstavby (POV) činnosti v rámci POV, -vypracovanie kladačského plánu spádových dosiek tepelnej izolácie, -vypracovanie dielenskej dokumentácie zámočníckych výrobkov, -vypracovanie plánu užívania verejnej práce so zohľadnením všetkých okolností na bezporuchové užívanie diela, -vypracovanie plánu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, -výkon koordinátora bezpečnosti na stavbe a koordinátora projektov, -kontrolný plán stavby, odsúhlasený na začiatku plnenia projektantom stavby a objednávateľom, podľa ktorého sa budú vykonávať kontroly diela počas jeho realizácie, -všetky ostatné súvisiace práce a dodávky, vyplývajúce z PD a všeobecných technologických predpisov. Bližšie informácie sú uvedené v dokumentoch k zákazke.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.