Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia - Komplexná obnova nebytového priestoru na Vajanského nábreží 10, Bratislava


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
113 045,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Júl 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. Júl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční online spôsobom, ktorý je bližšie definovaný v súťažných podkladoch. V prípade zmeny situácie a otvárania ponúk štandardným spôsobom, verejný obstarávateľ bude v dostatočnom časovom predstihu informovať záujemcov / uchádzačov prostredníctvom elektronického systému, v ktorom sa realizuje verejné obstarávanie, a prostredníctvom korigenda.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť na otváraní ponúk zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie. V prípade účasti skupiny dodávateľov sa na otváraní ponúk môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia všetkých členov skupiny. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Projektová dokumentácia - Komplexná obnova nebytového priestoru na Vajanského nábreží 10, Bratislava

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie na komplexnú obnovu nebytového priestoru nachádzajúceho sa na Vajanského nábreží 10, Bratislava.. Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie na komplexnú obnovu nebytového priestoru nachádzajúceho sa na Vajanského nábreží 10, Bratislava.

Doplňujúce informácie

Zábezpeka sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená vo výške 3 000,00 EUR. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejné obstarávanie sa realizuje v súlade s § 20 zákona elektronicky prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE na elektronickej adrese: https://josephine.proebiz.com/. Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady, vysvetľovanie a/alebo doplnenie súťažných podkladov ako aj akúkoľvek inú sprievodnú dokumentáciu prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE tak, aby k nim bol umožnený neobmedzený, priamy prístup. Verejný obstarávateľ neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe. Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prevzatie súťažných podkladov, ale odporúča záujemcom prevziať si ich s časovým predstihom, ktorý im umožní využiť inštitút vysvetľovania súťažných podkladov. Bližšie informácie k verejnému obstarávaniu, k spôsobu dorozumievania, k predloženiu a k platnosti dokladov a dokumentov, podrobnosti k predloženiu ponuky sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ realizoval v súvislosti s predmetnou zákazkou prípravné trhové konzultácie, ktorých cieľom bolo predovšetkým overenie realizovateľnosti predmetu zákazky v súlade s vypracovaným Opisom predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ informoval o prípravných trhových konzultáciách prostredníctvom úradnej vývesky na svojej webovej adrese,prostredníctvom Predbežného oznámenia odoslaného do Vestníka verejného obstarávania a zároveň oslovil konkrétnych účastníkov trhu. Zápisnica z realizovaných PTK je dostupná na webovej adrese: https://uniba.sk/o-univerzite/uradna-vyveska/pripravne-trhove-konzultacie/pripravne-trhove-konzultacie-komplexna-obnova-nebytoveho-priestoru-na-vajanskeho-nabrezi-10-bratislava/ K bodu II.2.7: Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému Verejný obstarávateľ uvádza, že dĺžka trvania zákazky je presne definovaná v súťažných podkladoch. Čiastková činnosť I.-III. je realizovaná v lehote 9 mesiacov od účinnosti zmluvy. Čiastková činnosť V. definovaná ako "autorský dohľad" bude poskytovaná počas celej následnej výstavby diela realizovaného v súlade s projektovou dokumentáciou, ktorá je predmetom tejto zákazky.