Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia a prístavba objektu - jasle pre deti do 3 rokov veku dieťaťa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Krompachy
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
214 548,83
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
10. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
10. August 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ upozorňuje, že otváranie ponúk bude prebiehať prostredníctvom systému JOSEPIHNE on-line sprístupnením.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa stránky https://josephine.proebiz.com/sk/tender/13430/summary a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia a prístavba objektu - jasle pre deti do 3 rokov veku dieťaťa

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce pozostávajúce z rekonštrukcie a prístavby jestvujúceho tohto času nevyužívaného objektu, ukončené kolaudačným rozhodnutím. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stav. prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.. Predmetom zákazky sú stavebné práce pozostávajúce z rekonštrukcie a prístavby jestvujúceho tohto času nevyužívaného objektu, ukončené kolaudačným rozhodnutím. V súčasnej dobe je objekt na parcele C 21 nevyužívaný. Objekt je zachovalý, ale nevyhovuje súčasným normám, preto treba ho dodatočne zatepliť, vymeniť nevyhovujúce vykurovanie a elektroinštalácii, vymeniť okenné a dverné konštrukcie. Taktiež strešná konštrukcia sa demontuje a navrhne nová. Pôvodný objekt aj novo navrhovaná prístavba bude tvoriť jeden súvislý celok a obvodový plášť bude kompletne zateplený minerálnou vlnou hrúbky 150 mm. Strešný plášť je navrhovaný nový a zateplený podľa platných noriem. Objekt bude využívať všetky existujúce siete t. j. , plyn , voda a kanál a elektro. Všetky siete sú v blízkosti objektu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stav. prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.

Doplňujúce informácie

1. K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a plný priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi, s výnimkou prípadov, kedy to výslovne vylučuje zákon. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávanie prostredníctvom v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo ZAUJÍMA MA TO. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zloženie zábezpeky a to vo výške 6 000,00 Eur. Podrobný spôsob zloženia zábezpeky je uvedený v súťažných podkladoch.