Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia cesty III/1298 Košolná - Dolné Orešany, km 0,000 - 3,152


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
514 069,69
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233140-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. August 2021
Ponuka musí platiť do:
30. September 2021
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ zabezpečí otváranie ponúk prostredníctvom on-line sprístupnenia ponúk uchádzačom.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ realizuje zákazku prostredníctvom systému EVO ver.18.0, ktorý umožňuje od 13.10.2020 využiť funkcionalitu on-line sprístupnenia ponúk, t. j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia cesty III/1298 Košolná - Dolné Orešany, km 0,000 - 3,152

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác s názvom: "Rekonštrukcia cesty III/1298 Košolná - Dolné Orešany, km 0,000 - 3,152". Súčasťou predmetu zákazky je taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác s názvom: "Rekonštrukcia cesty III/1298 Košolná - Dolné Orešany, km 0,000 - 3,152". Súčasťou predmetu zákazky je taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.) V prípade nejasností alebo potreby objasnenia podmienok uvedených v súťažných podkladoch, vo výzve na predkladanie ponúk, alebo inej sprievodnej dokumentácii k súťažným podkladom, poskytnutej verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, môže záujemca písomne požiadať o ich vysvetlenie priamo cez systém EVO. Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo inej sprievodnej dokumentácii k súťažným podkladom všetkým záujemcom prostredníctvom systému EVO v súlade s §113 ods. 7 ZVO za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. 2.) Verejný obstarávateľ uplatňuje v predmetnom obstarávaní podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO. 3.) Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v zmysle § 112 ods. 6 druhej vety a § 55ods. 1 ZVO. 4.) Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku na uvedený predmet zákazky vo výške 10 000 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5.) Vysvetlenie k dĺžke trvania zákazky: Verejný obstarávateľ odovzdá stavenisko úspešnému uchádzačovi do 3 týždňov odo dňa nadobudnutia účinnosti Zmluvy o dielo, t. j. 21 dní. Doba realizácie predmetu zákazky je maximálne do 3 mesiacov odo dňa odovzdania staveniska, t. j. max. 90 dní. Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody uvedená v tejto výzve na predkladanie ponúk je z toho dôvodu uvedená v trvaní 111 dní. 6) Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritéria na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy nie je predmetné verejné obstarávania zeleným verejným obstarávaním, obstarávaním inovácií, ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.