Vyhlásené obstarávanie

Zber, preprava, zhodnocovanie a zneškodňovanie komunálnych odpadov v meste Zvolen 2022 – 2026


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Zvolen
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
8 500 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
22. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 60

Výsledky

Zber, preprava, zhodnocovanie a zneškodňovanie komunálnych odpadov v meste Zvolen 2022 – 2026

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie nasledovných služieb: 1.1Zber, preprava, zhodnotenie alebo zneškodnenie zmesového komunálneho odpadu 20 03 01 zo všetkých druhov zberných nádob vrátane malých odpadkových košov. 1.2Zber preprava a zhodnotenie objemného odpadu 20 03 07. 1.3Zber drobného stavebného odpadu 20 03 08 v Zbernom dvore. 1.4Odstraňovanie nezákonne umiestneného odpadu. 1.5Zber triedených zložiek komunálnych odpadov (ďalej len KO) vrátane zabezpečenia ich zhodnotenia alebo zneškodnenia. 1.6Zber, preprava a zhodnotenie biologicky rozložiteľných odpadov. 1.7Zriadenie a prevádzkovanie Zberného dvora. 1.8Vedenie priebežnej evidencie o druhoch a množstvách odpadov a o ich zhodnotení alebo zneškodnení. 1.9Poskytnutie zberných nádob všetkých druhov na zber a prepravu zmesového komunálneho odpadu, triedených zložiek, drobného stavebného odpadu, objemného odpadu, kontajnerov pre zriadenie zberného dvora, vrátane ich výmeny, opráv, údržby a dezinfekcie. 1.10Opravy, údržbu a dezinfekciu polopodzemných kontajnerov (ďalej len PPK) vo vlastníctve obstarávateľa, a inštalácia elektronických snímačov naplnenosti PPK vrátane zabezpečenia prenosu dát, v súlade s opisom predmetu zákazky, ktorý tvorí prílohu č. 1 tejto zmluvy. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B.1 - Opis predmetu zákazky a v časti B. 2 Obchodné podmienky plnenia predmetu zákazky.. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B.1 - Opis predmetu zákazky a v časti B. 2 Obchodné podmienky plnenia predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Pre obmedzený počet znakov v IV.1.3) Informácie o rámcovej dohode alebo dynamickom nákupnom systéme; V prípade rámcových dohôd odôvodnenie trvania presahujúceho štyri roky: Vzhľadom k rozsahu a zložitosti predmetu zákazky verejný obstarávateľ nastavil podmienky účasti tomu primerane tak, aby záujemca dokázal následne realizovať predmet zákazky riadne a včas, v súlade s obchodnými podmienkami a všetkými právnymi predpismi. A. Predmetné verejné obstarávanie je zelené. B. Predmetné verejné obstarávanie je zadávané ako Nadlimitná zákazka podľa § 66 ods. 7 (superreverzný postup) s využitím elektronickej aukcie C. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 200 000,- € bez DPH. Bližšie v SP bod 15.