Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie materiálového vybavenia pre aditívnu a bioaditívnu výrobu pre vedecko - výskumné účely KBIaM, SjF, TUKE


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Technická univerzita v Košiciach
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
321 696,64
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30237310-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
20. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
20. August 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môžu zúčastniť iba uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová stránka https://josephine.proebiz.com/sk/tender/10442/summary a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Zabezpečenie materiálového vybavenia pre aditívnu a bioaditívnu výrobu pre vedecko - výskumné účely KBIaM, SjF, TUKE

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup polymérnych a organických zmesí a spotrebného materiálu. Predmet zákazky je rozdelený na 2 časti. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých tovarov, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.. Nákup - inovatívnych polymérnych zmesí pre medicínske a vedecko výskumné využitie vo forme filamentov na aditívnu výrobu a peliet s garantovanou uniformitou - spotrebného tovaru pre výskumné činnosti zamerané na bioaditívnu výrobu podľa kvalitatívnej a kvantitatívnej špecifikácie uvedenej v časti súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia cenyNákup inovatívnych polymérnych zmesí pre vedecko výskumné využitie vo forme filamentov na 3D tlač a peliet s garantovanou uniformitou podľa kvalitatívnej a kvantitatívnej špecifikácie uvedenej v časti súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.

Doplňujúce informácie

1.K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a plný priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi, s výnimkou prípadov, kedy to výslovne vylučuje zákon. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávanie prostredníctvom v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo ZAUJÍMA MA TO. 4.Verejný obstarávateľ upozorňuje, že otváranie ponúk prostredníctvom systému JOSEPIHNE bude prebiehať on-line sprístupnením. Tohto on-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. 5.Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zloženie zábezpeky pre časti 1a 2 predmetu zákazky. Zábezpeka je stanovená vo výške Časť 1: 10 000,00 Eur (slovom: desaťtisíc eur) Časť 2: 5 000,00 Eur (slovom: päťtisíc eur) Bližšie podrobné informácie k spôsobu zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.