Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie DSP v rozsahu pre realizáciu stavby “Komplexná rekonštrukcia interiérov CSS Vita Vitalis Prešov“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Prešovský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
164 714,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V systéme EVO ver. 18.0 funkcionalita "on-line" sprístupnenia ponúk členom komisie/ verejnému obstarávateľovi
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Vypracovanie DSP v rozsahu pre realizáciu stavby “Komplexná rekonštrukcia interiérov CSS Vita Vitalis Prešov“

Opis obstarávania

Vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie v rozsahu pre realizáciu stavby vrátane rozpočtu a výkazu výmer a výkon odborného autorského dohľadu počas celej doby realizácie stavby. PD bude vypracovaná za účelom rekonštrukcie a modernizácie vnútorných priestorov objektu Centrum sociálnych služieb Vita Vitalis v Prešove. Obsah a rozsah vypracovania RP podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov a vyhlášky č. 453/2000 Z. z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia stavebného zákona a technických podmienok je súčasťou súťažných podkladoch.. 1.Predmetom je vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie v rozsahu pre realizáciu stavby. Opis rekonštrukčných prác, na ktoré sa požaduje vypracovanie projektovej dokumentácie je uvedený v prílohe č.1 súťažných podkladov. 2.Autorské práva : Verejný obstarávateľ ako objednávateľ bude jediným oprávneným vykonávateľom majetkových práv k výslednému produktu. Zároveň autor PD udeľuje objednávateľovi výhradný súhlas (licenciu) na použitie výsledného produktu akýmkoľvek spôsobom v neobmedzenom rozsahu a to aj tretím osobám. 3.Dielo v sebe zahŕňa vypracovanie projektovej dokumentácie v 6-tich vyhotoveniach v tlačenej forme, 1 x elektronicky vo formátoch PDF, DOC, XLS, DWG, podľa charakteru príslušnej časti dokumentácie. Projektová dokumentácia musí obsahovať podrobný položkový rozpočet stavby a výkaz výmer, ktoré nebudú obsahovať žiadne súborové alebo kompletové položky a prednostne budú použité cenníkové položky. Podrobný položkový rozpočet stavby a výkaz výmer musí byť aj vo formáte XLS/XLSX s nastavením výpočtových vzorcov, rekapituláciou a krycím listom podľa stavebných objektov z dôvodu ďalšieho použitia v nadväzujúcich postupoch verejného obstarávania. Súčasťou diela je aj opečiatkovaný a podpísaný krycí list rozpočtu vo formáte pdf a to autorizovanou osobou. 4.Ak sa k realizácii stavby vyžaduje stavebné povolenie, súčasťou diela je aj inžinierska činnosť, spojená s vydaním právoplatného stavebného povolenia. 5.Autorský dozor je súčasťou služby. 6. Vypracovanie PD je rozložené do 3 etáp : a) Zameranie priestorov; b) vypracovanie návrhu/ štúdie a odsúhlasenie investorom; c) vypracovanie a dodanie DSP v rozsahu pre realizáciu stavby.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky podľa § 20 zákona a to prostredníctvom Informačného Systému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO VER. 18.0 na adrese https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. V súvislosti s registráciou hospodárskych subjektov do IS EVO VER. 18 odporúčame záujemcom článok : https://www.uvo.gov.sk/uvod/aktualne-temy-2a8.html?id=421 2. Verejný obstarávateľ poskytuje bezodplatný, neobmedzený, úplný a priamy prístup prostredníctvom elektronických prostriedkov k dokumentom, potrebným na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti a to na internetovej adrese podľa bodu I.3) tejto výzvy a z uvedeného dôvodu tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Priamy odkaz na túto internetovú adresu je tiež zverejnený v profile VO na web stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 3. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona (ďalej aj JED) alebo čestným vyhlásením v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Viac informácií nájde záujemca v časti A.2 súťažných podkladoch. 4. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý ma povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. Uchádzač je povinný riadiť sa ustanoveniami zákona č. 315/2016 o registri partnerov verejného sektora v znení neskorších predpisov. 5. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 6. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo : - neprijať ani jednu ponuku v prípade, ak cena úspešnej ponuky prekročí výšku finančných prostriedkov vyčlenených verejným obstarávateľom na predmet zákazky (resp. pridelených na základe zmluvy o NFP) - neuzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý predložil ponuku presahujúcu limit predpokladanej hodnoty zákazky - zrušiť súťaž v súlade s § 57 zákona 7. Zmluva nadobudne účinnosť až po ukončení kontroly dokumentácie verejného obstarávania poskytovateľom NFP v prípade, že je predmet Zmluvy spolufinancovaný zo zdrojov Európskych štrukturálnych a investičných fondov.