Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia Cintorínskej ulice v Obci Ivanka pri Dunaji


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Ivanka pri Dunaji
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
400 774,62
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
16. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
16. August 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Obec Ivanka pri Dunaji, Moyzesova 57, 900 28 Ivanka pri Dunaji
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť iba oprávnení uchádzači (resp. osoby splnomocnené uchádzačom na zastupovanie), teda tí, ktorí predložili ponuku. Otváranie ponúk sa uskutoční podľa § 52 ZVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia Cintorínskej ulice v Obci Ivanka pri Dunaji

Opis obstarávania

Rekonštrukcia Cintorínskej ulice: Predmetom návrhu je oprava Cintorínskej ulice v celej jej dĺžke a šírke vrátane jej obrúb. Sú časťou opravy nie je nová realizácia dopojení k vjazdom a pred vjazdami k rodinným domom s výnimkou betónového chodníka medzi Škultétyho ul. a cintorínom, ktorý bude nahradený konštrukciou zo zámkovej dlažby. Cintorínska ul. (C3-MO6/30) sa nachádza medzi obslužnými komunikáciami Škultétyho ul. (C1- MO8/50) a Farnianska ul. (C2-MO8/40). V smere od Štefánikovej ulice na ňu ústi Hollého ul. Na Cintorínsku ul. sú vyústené slepé ulice Jahodová ul. a ul. Na výslní. Úsek SO-101 má šírku vozovky 5,0 m a v mieste napojenia na Farniansku ulicu je zúžený na 4,0 m. Komunikácia je bez chodníkov pre peších. Úsek SO-102 má šírku vozovky 5,0 m a po ľavej strane je vedený chodník š. 1,5-2 m, ktorý končí pred bráničkou cintorína. Súčasťou stavebných prác budú aj práce potrebné za účelom zabezpečenia odvádzania dažďových vôd z rekonštruovanej spevnenej plochy na ul. Cintorínska v obci Ivanka pri Dunaji SO-200 .. Rekonštrukcia ulice Cintorínska v Ivanke pri Dunaji. Bližší popis v súťažných podkladoch

Doplňujúce informácie

1. V zmysle § 112 ods. 6 ZVO vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Viac informácií je v súťažných podkladoch. 2 .V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED), je ho povinný vyplniť v súlade so ZVO. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj. Doklady a dokumenty dočasne nahradené JED musia preukazovať stav platný k dátumu predkladania ponúk. Verejný obstarávateľ bude akceptovať aj generálne čestné vyhlásenie. 3. Verejný obstarávateľ uvádza, že v rozpočte Objednávateľa na rok 2021 nie sú určené prostriedky na realizáciu celého Diela. V roku 2021 sa bude realizovať Dielo v časti SO 102 a súvisiacej časti SO 200. Realizácia časti Diela SO 101 a súvisiacej časti SO 200 sa predpokladá v roku 2022 za predpokladu schválenia rozpočtového krytia realizácie tejto časti Diela v rozpočte objednávateľa na rok 2022.