Vyhlásené obstarávanie

Dodávka moderných zahradzovacích stĺpikov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
391 120,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34928310-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
28. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
31. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
31. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line otvárania ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú uchádzačom zverejnené informácie v zmysle § 52 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém Josephine logovať a budú súčasťou protokolov v danom verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 36

Výsledky

Dodávka moderných zahradzovacích stĺpikov

Dodávka moderných zahradzovacích stĺpikov

Dodávka moderných zahradzovacích stĺpikov

Dodávka moderných zahradzovacích stĺpikov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a dodanie funkčných zahradzovacích stĺpikov pre potreby Hlavného mesta. Predmetom zákazky nie je ich osadenie. Podrobné informácie o predmete zákazky sa nachádzajú v časti D. súťažných podkladov.. Predmetom zákazky pre časť 1 je nákup a dodanie fixných oceľových zahradzovacích stĺpikov s prírubou pre potreby Hlavného mesta. Predmetom zákazky nie je ich osadenie.Predmetom zákazky pre časť 2 je nákup a dodanie fixných oceľových zahradzovacích stĺpikov bez príruby pre potreby Hlavného mesta. Predmetom zákazky nie je ich osadenie.

Doplňujúce informácie

1. V zmysle § 40 ods. 6 písm. g) ZVO verejný obstarávateľ vylúči z tohto verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií bude mať dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 2. Verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom uplatniť formulár JED, vzhľadom na finančne nákladnú podmienku účasti v bode 2 čl. III.1.3 tohto oznámenia, t.j. predloženie plnohodnotnej vzorky: oceľového zahradzovacieho stĺpika. V rámci vyhodnocovania ponúk tzv. super reverzným postupom podľa § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní vyzve verejný obstarávateľ len uchádzača predbežne umiestneného na prvom mieste na doručenie plnohodnotnej vzorky do min. 10 pracovných dní od doručenia žiadosti, za predpokladu, že uchádzač uplatnil formulár JED. 3. Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje výhradne cez informačný systém Josephine - https://josephine.proebiz.com/sk/tender/13537/summary