Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služby komplexnej veterinárnej starostlivosti pre Národnú zoologickú záhradu Bojnice


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Zoologická záhrada
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
144 228,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
85200000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
16. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
16. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk bude online sprístupnené uchádzačom. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania sa môže zúčastniť osoba oprávnená konať v mene uchádzača. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Poskytovanie služby komplexnej veterinárnej starostlivosti pre Národnú zoologickú záhradu Bojnice

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie kompletnej veterinárnej starostlivosti pre približne 400 druhov zvierat rôznych systematických skupín, najmä: -ryby -obojživelníky -plazy -vtáky - bežce, dravce, letce (najmä spevavce, papagáje, hrabavce) -cicavce - vačkovce (najmä kengurovité); placentovce najmä šelmy, párnokopytníky, nepárnokopytníky, hlodavce, primáty, chobotnatce) Viac podrobností je uvedených v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je poskytnutie kompletnej veterinárnej starostlivosti pre približne 400 druhov zvierat rôznych systematických skupín, najmä: -ryby -obojživelníky -plazy -vtáky - bežce, dravce, letce (najmä spevavce, papagáje, hrabavce) -cicavce - vačkovce (najmä kengurovité); placentovce najmä šelmy, párnokopytníky, nepárnokopytníky, hlodavce, primáty, chobotnatce) Viac podrobností je uvedených v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.Všetky informácie k zákazke sú uvedené na:https://josephine.proebiz.com/sk/tender/13663/summary 2. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávaním inovácií, nie je zamerané na sociálne aspekty. 3. Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude uskutočňovaná písomne v elektronickej podobe prostredníctvom systému JOSEPHINE. 4. Všetky doklady, ktoré uchádzač predkladá na preukázanie splnenia podmienok účasti (uchádzačom, inou osobou,ktorej zdroje či kapacity sú použité na preukázanie splnenia podmienok účasti, subdodávateľom) musia byť predložené v súlade so súťažnými podkladmi. 5. Všetky vysvetlenia SP, rovnako ako vybavenia žiadostí o nápravu, bude obstarávateľ uverejňovať v systéme JOSEPHINE a v profile verejného obstarávateľa.. Verejný obstarávateľ bude doručovať žiadosti a prípadné otázky pre záujemcov/uchádzačov rovnako prostredníctvom systému JOSEPHINE. 6.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, tj. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému Josephine. Pravidlá pre doručovanie zásielok: zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi okamihom jej prevzatia. Za okamih prevzatia sa považuje okamih, od kedy sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície, za okamih doručenia sa v systéme JOSEPHINE sa preto považuje okamih jej odoslania v systéme JOSEPHINE a to v súlade s funkcionalitou systému. Záujemca/uchádzač je povinný predkladať obstarávateľovi svoje podania v elektronickej forme prostredníctvom systému JOSEPHINE, 7.Podľa ust, § 20 ods.4 ZVO: "Informačný systém zabezpečuje riadenie prístupu prostredníctvom identifikácie a autentifikácie pristupujúcej osoby," Podrobnosti o registrácii, identifikácii a autentifikácii uchádzačov sú uvedené v manuáloch systému JOSEPHINE zverejnených na webovej adrese http://files.nar.cz/docs/josephine/sk/Manual_registracie_SK.pdf, resp. v Knižnici manuálov a odkazov na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/sk/. Lehota na tieto tento úkony je 3 pracovné dni a je potrebné s touto dobou počítať pri podávaní ponuky. 8.Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil.