Vyhlásené obstarávanie

Migrácia IS SOFIA do Vládneho cloudu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
424 440,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
6. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
6. September 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkýmuchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch bod 20.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 182

Výsledky

Migrácia IS SOFIA do Vládneho cloudu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb migrácie systémov IS Centrálny finančný informačný systém pre verejné vysoké školy(IS SOFIA) do Vládneho Cloudu SR v rámci projektu Migrácia systémov IS Centrálny finančný informačný systém pre verejné vysoké školy do Vládneho cloudu spolufinancovaného z OPII, ktorého hlavné aktivity pozostávajú z nasledovných častí: -Analýza a dizajn riešenia -Implementácia riešenia -Testovanie riešenia -Nasadenie riešenia -Projektový manažment Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v prílohe č. 1 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je poskytovanie služieb migrácie systémov IS Centrálny finančný informačný systém pre verejné vysoké školy(IS SOFIA) do Vládneho Cloudu SR v rámci projektu Migrácia systémov IS Centrálny finančný informačný systém pre verejné vysoké školy do Vládneho cloudu spolufinancovaného z OPII, ktorého hlavné aktivity pozostávajú z nasledovných častí: -Analýza a dizajn riešenia -Implementácia riešenia -Testovanie riešenia -Nasadenie riešenia -Projektový manažment Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v prílohe č. 1 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Toto obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie IS EVO (www.uvo.gov.sk). Číslo zákazky v IS EVO je 431636. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme IS EVO a pre úspešné predkladanie žiadostí o účasť a ponúk je, aby záujemca dodržal požiadavky na softvérové a hardvérové vybavenie potrebné pre prácu v systéme IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému IS EVO sú zverejnené na www.uvo.gov.sk. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady na základe žiadosti záujemcu. 2. Súťažné podklady sú zverejnené v IS EVO a v profile verejného obstarávateľa. 3. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v predmetnom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) zákona. 4. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 10 000 eur. Podrobnosti o zábezpeke ponuky sú v súťažných podkladoch. 5. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže predbežne nahradiť tieto doklady predložením jednotného európskeho dokumentu podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní. 6. V súlade s ust. § 66 ods. 7 zákona ,verejný obstarávateľ (prostredníctvom zriadenej komisie) vyhodnotí splnenie podmienok účasti podľa § 40 zákona a vyhodnotí ponuky z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. 7. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok a aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 zákona a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa§ 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 zákona. 8. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorý majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 9. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 10. Predmet zákazky nie je rozdelený na časti, odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti viď. súťažné podklady.