Vyhlásené obstarávanie

„Rekonštrukcia strešnej konštrukcie mestskej plavárne Šaľa“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Šaľa
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 159 777,68
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212212-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V zasadačke Mestského úradu Šaľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné. Otvárania ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„Rekonštrukcia strešnej konštrukcie mestskej plavárne Šaľa“

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia rekonštrukcie strešnej konštrukcie mestskej plavárne Šaľa, v mieste areálu Duslo. Predmetná projektová dokumentácia sa skladá zo stavebných objektov: SO-01 Rekonštrukcia strešnej konštrukcie mestskej plavárne. Navrhovaná strešná konštrukcia bude prefabrikovaná priehradová oceľová väzníková konštrukcia. V strede dispozície strechy bude vyhotovený kruhový priestor pre strešný svetlík. Navrhovaná atiková konštrukcia je vytvorená spolu s oceľovou konštrukciou strechy. Atiková konštrukcia je zateplená a z exteriérovej strany je obalená s prevetrávanou fasádou, s kompozitnými fasádnymi panelmi. Celkový rozsah je daný výkazom výmer a projektovou dokumentáciou, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je realizácia rekonštrukcie strechy v zmysle projektu, ktorý rieši kompletné zbúranie jestvujúcej strešnej konštrukcie až po obvodový nosný veniec. Musí byť zbúraná celková prefabrikovaná atiková konštrukcia, izolácia strechy, ľanová konštrukcia strechy a samostatná miestnosť na jestvujúcej streche miestnosť pre vzduchotechniku. Miestnosť pre VZT bude zbúraná kompletne, konštrukcia stien, strecha, podlaha, technológia. Búracie práce budú vykonané aj v interiérovej časti budovy, v miestach navrhovaných oceľových stĺpoch a betónových pätiek. Na prízemí budú vybúrané podlahové konštrukcie s danými rozmermi, a bude odstránená plocha základová konštrukcia a zemina z miesta navrhovaných základových pätiek. Pri poschodovej časti bude zbúraná časť stropnej a podlahovej konštrukcie bude vytvorený priraz pre nové oceľové nosné stĺpy. Presný rozsah a výmera búracích prác sú znázornené vo výkresovej časti Búracie práce. Po vyhotovení búracích prác budú vyhotovené navrhované základové konštrukcie základové pätky a osadené navrhované oceľové stĺpy. Navrhovaná strešná konštrukcia bude prefabrikovaná priehradová oceľová väzníková konštrukcia. V strede dispozície strechy bude vyhotovený kruhový priestor pre strešný svetlík. Navrhovaná atiková konštrukcia je vytvorená spolu s oceľovou konštrukciou strechy. Atiková konštrukcia je zateplená a z exteriérovej strany je obalená s prevetrávanou fasádou, s kompozitnými fasádnymi panelmi. Navrhovaná strešná konštrukcia je tepelne zateplená a izolovaná proti vode s kotveným Fatrafolom. V strede strechy je navrhovaný strešný 13-uhlový svetlík z hliníkovej konštrukcie. Svetlík je atypický s fixným zasklením. Všetky strešné oplechovania sú nové navrhované. V miestach jestvujúcej hmoty pri schodisku (vstup na 3.NP) je navrhovaná nová hydroizolácia jestvujúcich plochých striech a sú navrhované nové oplechovania atikových konštrukcií. Navrhovaná strecha je odvodnená zo zaatikovými strešnými vpustmi, ktoré sú vyvedené za atikou (za prevetrávanou fasádou) na obvodovú stenu. Navrhované odvodnenie strechy zvislé zvody sú prichytené na obvodovú konštrukciu pomocou kotvami. Rozsah je daný výkazom výmer a projektovou dokumentáciou, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému ÚVO EVO ver.18, ktorý je dostupný na adrese: https://uvo.gov.sk/. 2. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom IS ÚVO - EVO ver.18 je potrebné: - ak hospodársky subjekt, ktorý predkladá žiadosť o účasť, komunikáciu a ponuku (uchádzač) nemá konto v IS ÚVO je potrebné si vytvoriť účet (zaregistrovať sa) link: https://www.uvo.gov.sk. Po prihlásení sa - cez Privátna zóna je možné vytvoriť registráciu. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní, t.j. verejný obstarávateľ bude uskutočňovať komunikáciu a výmenu informácií elektronicky podľa § 20 ods. 1 ZVO, vrátane posielania oznámení používaných vo verejnom obstarávaní a informácií podľa tohto zákona na uverejnenie publikačnému úradu a/alebo ÚVO a uverejňovanie informácií a dokumentov v profile verejného obstarávateľa. Elektronická komunikácia vrátane doručovania sa uskutočňuje spôsobom určeným funkcionalitou novej a modernizovanej verzie informačného systému EVO, ver. 18. 4. Ponuky uchádzači spracujú a predkladajú elektronicky prostredníctvom funkcionality IS EVO. Elektronická ponuka musí byť spracovaná vo formáte, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie jej obsahu. 5. Podmienkou účasti je zloženie zábezpeky vo výške 10.000,00 €. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. 6.Vzhľadom na podmienky, nie je predmetné verejné obstarávanie zelené VO, obstarávanie inovácií ani VO zamerané na sociálne aspekty.