Vyhlásené obstarávanie

Centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti v meste Veľký Meder


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Veľký Meder
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
728 108,61
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
31. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
31. August 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
V prípade ukončenia platnosti mimoriadnych opatrení v súvislosti so šírením vírusu COVID-19 bude otváranie ponúk prezenčne na adrese STUDNICA n.o., Košická 56, Bratislava 821 08.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Realizácia: online spôsobom z dôvodu aktuálne platných mimoriadnych opatreniach v súvislosti so šírením vírusu COVID-19. Pri otváraní ponúk postupuje VO podľa § 52 ZVO. Všetky informácie sú uvedené v SP.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti v meste Veľký Meder

Opis obstarávania

Predmet projektu rieši komplexnú rekonštrukciu pôvodného objektu zdravotného strediska. Riešená existujúca budova slúži ako zdravotne stredisko, po rekonštrukcií sa jej účel nezmení transformuje sa na centrum integrovanej zdravotnej spôsobilosti podľa platnej legislatívy. Zdravotné stredisko sa nachádza na Poľovníckej ulici č. 1679/41 na parcele 4185/1. Existujúca budova zdravotného strediska sa nachádza na parcele č. 4185/1 patriacej investorovi. Budova sa nachádza v južnej časti mesta, severne od termálnych kúpeľov medzi existujúcou zástavbou rodinných domov. Hlavným cieľom komplexnej rekonštrukcie je vytvoriť priestory spĺňajúce súčasné požiadavky poskytovania ambulantnej zdravotnej starostlivosti pre potreby obyvateľov obce ako aj obyvateľov spádového územia, ďalej zníženie energetickej náročnosti budovy a dobudovanie bezbariérových prístupov do budovy, rekonštrukcia vnútorných rozvodov zdravotechniky, ústredného vykurovania a elektroinštalácie. Projektant: Ing. Naďa Bánocziová Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii.. Bližšia charakteristika zákazky je špecifikovaná v súťažných podkladoch a projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

1.Požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v časti B1 Súťažných podkladov. 2.Komunikácia medzi Verejným obstarávateľom a uchádzačmi a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku a to prostredníctvom informačného systému ERANET 3.SP sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného ÚVO a taktiež sú dostupné priamo, úplne bez obmedzení či poplatkov prostredníctvom systému ERANET na adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenders. 4. Úspešný uchádzač je povinný strpieť výkon kontroly viď ZoD 5.Podmienky zádržného viď ZoD. 6.Vysporiadanie finančných vzťahov za osobitných podmienok - viď ZoD. 7. Preukázanie finančného krytia viď ZoD 8.Požaduje sa zábezpeka: výška 21.000,00 EUR a podmienka zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch 9.Úspešný uchádzač je povinný v lehote na poskytnutie súčinnosti predložiť dokumenty špecifikované v časti B.1 SP 10. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania aj uchádzača alebo záujemcu v zmysle § 40 ods. 6 písm. g) ZVO