Vyhlásené obstarávanie

Športová hala Angels aréna - rekonštrukcia a modernizácia


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 953 398,39
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212225-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
2. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
2. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Košice, Magistrát mesta Košice. Trieda SNP 48/A, Košice, blok D, 3 poschodie, miestnosť č. 310.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý oprávnený uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Otváranie ponúk bude v elektronickej podobe a zároveň bude umožnené uchádzačom zúčastniť sa otvárania obálok osobne, ak to epidemiologická situácia dovolí. Ak bude otváranie ponúk iba elektronickou formou, verejný obstarávateľ to oznámi v deň predkladania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Športová hala Angels aréna - rekonštrukcia a modernizácia

Opis obstarávania

stavebné práce na vykonaní diela spočívajúce v zhotovení rekonštrukcie a modernizácie objektu športovej haly nachádzajúcej sa v mestskej pamiatkovej rezervácii na ul. Hviezdoslavova 8, Košice. Rozsah prác a dodávok stanovuje projektová dokumentácia realizačného stupňa vrátane výkaz výmeru vypracovaná projektovou a inžinierskou kanceláriou Ceving, s.r.o. Podrobnejší opis predmetu zákazky je v časti B2 súťažných podkladov.. Stavebné práce na vykonaní diela spočívajúce v zhotovení rekonštrukcie a modernizácie objektu športovej haly nachádzajúcej sa v mestskej pamiatkovej rezervácii na ul. Hviezdoslavova 8, Košice. Rozsah prác a dodávok stanovuje projektová dokumentácia realizačného stupňa vrátane výkaz výmeru vypracovaná projektovou a inžinierskou kanceláriou Ceving, s.r.o. Podrobnejší opis predmetu zákazky je v časti B2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ v zmysle § 40 ods. 6 písm. g) zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov vylúči uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 2. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je a) zeleným verejným obstarávaním, b) obstarávanie inovácií, c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.