Vyhlásené obstarávanie

Obnova a rekonštrukcia MK, Levice 2021


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Levice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
212 818,89
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
27. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
27. August 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v deň uvedený v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania v mieste sídla verejného obstarávateľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Vzhľadom k tomu, že verejný obstarávateľ použije v procese zadávania tejto zákazky elektronickú aukciu, je v súlade s § 54 ods. 3 otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk. Ďalšie informácie týkajúce sa otvárania ponúk sú uvedené v bode 21 v časti A.1 súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Obnova a rekonštrukcia MK, Levice 2021

Opis obstarávania

Obnovu a rekonštrukciu MK Ul. Železničná, Levice a Obnovu a rekonštrukciu MK Čankov. Rekonštrukcia a obnova miestnych komunikácií bude realizovaná v zmysle spracovaných projektových dokumentácií. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky, časť B.2 Obchodné podmienky poskytnutia predmetu zákazky a časť B.3 Spôsob určenia ceny v súťažných podkladoch tejto zákazky.. Obnovu a rekonštrukciu MK Ul. Železničná, Levice a Obnovu a rekonštrukciu MK Čankov. Rekonštrukcia a obnova miestnych komunikácií bude realizovaná v zmysle spracovaných projektových dokumentácií. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky, časť B.2 Obchodné podmienky poskytnutia predmetu zákazky a časť B.3 Spôsob určenia ceny v súťažných podkladoch tejto zákazky.

Doplňujúce informácie

1.Podlimitná zákazka podľa ustanovenia § 112 až 114 zákona o verejnom obstarávaní sa realizuje prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE /ďalej len JOSEPHINE/, ktorý je dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2.Súťažné podklady sú odo dňa uverejnenia výzvy na predloženie ponuky vo Vestníku verejného obstarávania dostupné na portáli JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com/ a v Profile verejného obstarávateľa (https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4334). Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. 3. Zábezpeka nevyžaduje sa. 4.Úspešný uchádzač je povinný preukázať verejnému obstarávateľovi najneskôr ku dňu podpisu zmluvy, ktorá bude výsledkom zadávania tejto zákazky: - že bude počas celej platnosti zmluvy poistený voči akejkoľvek zodpovednosti za škody spôsobené akýmkoľvek tretím osobám, ktorú môže spôsobiť pri výkone činností uvedených v predmete tejto zákazky. Požadovaný rozsah poistenia uchádzača musí byť minimálne vo výške 150000,- euro. Poskytovateľ je povinný preukázať objednávateľovi poistenie ako aj rozsah poistenia zodpovednosti za škodu najneskôr ku dňu podpisu zmluvy, ktorá bude výsledkom zadávania tejto zákazky. Sken zmluvy o poistení zodpovednosti za škodu predloží úspešný uchádzač verejnému obstarávateľovi prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE v lehote na poskytnutie súčinnosti na uzatvorenie zmluvy. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy sa nejedná o zelené VO, ani obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.