Vyhlásené obstarávanie

ZNÍŽENIE energetickej náročnosti budovy školy, telocvične a dielní - SOŠ, Nábrežie mládeže 1, Nitra - budova na ul. Levická cesta v Nitre - 2. etapa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
291 009,12
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie sa uskutoční v zasadačke Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja, Rázusova 2A, 949 01 Nitra, zasadačka na II. poschodí.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk, prípadne ním notársky poverená osoba.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

ZNÍŽENIE energetickej náročnosti budovy školy, telocvične a dielní - SOŠ, Nábrežie mládeže 1, Nitra - budova na ul. Levická cesta v Nitre - 2. etapa

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je znížiť energetickú hospodárnosť budovy odstránením defektov pôvodnej krytiny, fasády, fasádnych prvkov, zateplením strechy, fasádnych stien, vrátane zabudovania nových výplní otvorov obvodových konštrukcií budovy, využívanej pre praktickú výučbu študentov , so základným technickým a sociálnym vybavením. Viac informácií sa nachádza v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je znížiť energetickú hospodárnosť budovy odstránením defektov pôvodnej krytiny, fasády, fasádnych prvkov zateplením strechy, fasádnych stien, vrátane zabudovania nových výplní otvorov obvodových konštrukcií budovy, využívanej pre praktickú výučbu študentov , so základným technickým a sociálnym vybavením. Objekt tvoria dva prepojené výučbovo dielenské pavilóny: 1. pavilón A I. NP hlavný vstup, sociálne priestory, dielne , zázemie II. NP dielne, učebne, kabinety, zázemie so strechou zo železobetónových stropných panelov; 2. pavilón B I. NP sociálne priestory, dielne, zázemie II. NP dielňa so strechou z oceľovej konštrukcie. Stavebné práce na zníženie energetickej náročnosti budovy školy v exteriéri spočívajú v odstránení vydutej, poškodenej časti fasády, poškodenej nefunkčnej časti atiky, demontáže klampiarskych výrobkov, bleskozvodu, všetkých výplní okenných a dverných otvorov, soklových obkladov . Nosné a ostatné existujúce časti plochých striech pavilónov s asfaltovou hydroizoláciou zostanú v pôvodnom stave zachované. Rekonštrukcia spočíva hlavne v zateplení celej plochy strechy tepelnou izoláciou POLYSTYRÉN EPS 100 S stabil s min. hrúbkou 220 mm, pričom atiky nie je potrebné navyšovať. Systém odvodnenia vnútornými zvodmi bude z časti zmenený smerom k okraju budovy dvomi zvodmi smerujúcimi do fasády budovy. Strechy budú izolované PVC izolačnou fóliou. Všetky klampiarske výrobky sa nahradia novými, z poplastovaného plechu a nový bude aj revízny rebrík. Výplne okenných otvorov ako aj zasklené exteriérové steny budú z výrobkov s plastovými rámami, zasklenie s izolačným trojsklom a vzhľadom na zateplenie budú vymenené aj vonkajšie parapety. Existujúce zábradlia budú repasované obrúsením, s novou povrchovou úpravou. Zateplenie fasády je riešené minerálnou vlnou hr. 150 mm a zateplenie sokla extrudovaným polystyrénom XPS hr. 80 mm. Vonkajšia omietka bude silikátová, škrábaná, so zrnitosťou 1,5 mm, na sokel bude použitá mozaiková omietka. Pod omietku budú použité podkladné vrstvy podľa technologického predpisu a v súvislosti so zateplením budov sa budú realizovať nové bleskozvody.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 112 ods. 6 ZVO, nakoľko nepoužije aukciu, vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 2. Zábezpeka sa nevyžaduje. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačom v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiveProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady, ich zmena a doplnenie budú zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa v príslušnej zákazke. 4. Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 5. Verejný obstarávateľ vyžaduje dojednanie poistenia v minimálnej hodnote ceny diela pre obdobie počas celého termínu plnenia diela. Viac informácií sa nachádza v Zmluve o dielo, Článok XI.