Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia oddelenia 1.D


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie Vyšné Hágy
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
421 323,01
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
8. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
8. September 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Národný ústav tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie Vyšné Hágy, 059 84 Vyšné Hágy 1, kancelária technického oddelenia - 4. poschodie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia oddelenia 1.D

Opis obstarávania

Komplexná rekonštrukcia priestorov oddelenia 1.D na 2. NP traktu D.. Predmetom rekonštrukcie je stavebná úprava pôvodných priestorov oddelenia. Hlavnou nosnou časťou rekonštrukcie sú elektroinštalačné práce v rozsahu silnoprúd, slaboprúd nadväzujúce na rekonštrukciu elektroinštalácie traktu D, stavebné úpravy sociálnych zariadení / WC, Sprchy / pre pacientov a zamestnancov, výmena podlahových krytín, úpravy stien a povrchov. Predmetnú zákazku je potrebné zrealizovať počas prevádzky ústavu so zreteľom na obmedzujúce podmienky. Kvantitatívne a kvalitatívne parametre stavby sú dané projektovou dokumentáciou, výkazom výmer, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Pri prehliadke miesta uskutočnenia zákazky záujemcovia získajú potrebné informácie na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s prehliadkou idú na ťarchu záujemcu. Prehliadka miesta uskutočnenia zákazky (vzhľadom na to, že ide o prehliadku oddelenia v liečebnej prevádzke) sa uskutoční v dvoch termínoch: dňa 20.08.2021 o 8.30 hod. a dňa 30.08.2021 o 8.30 hod. Predpokladaný čas prehliadky bude 2 hodiny. Záujemcovia, ktorí prejavia záujem o vykonanie prehliadky miesta uskutočnenia zákazky, sa vo vyhlásenom termíne stretnú v kancelárii technického oddelenia NÚTPCHaHCH Vyšné Hágy. Kontaktnou osobou bude vedúci technického oddelenia Mgr. František Ohalek, tel.: 052/4414 415, fax: 052/4497 715. Zadávanie podlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (ďalej len IS EVO) na portáli www.uvo.gov.sk Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom IS EVO, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, ak nie je uvedené inak. Pre potreby predkladania ponúk záujemca/uchádzač postupuje v zmysle súťažných podkladov a príručiek dostupných na www.uvo.gov.sk Splnenie podmienok účasti možno preukázať predložením jednotného európskeho dokumentu podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Odôvodnenie nerozdelenia predmetu zákazky na časti v zmysle § 28 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti a požaduje dielo realizovať ako jeden celok z dôvodu, že práce, ktorých výsledkom je samotné stavebné dielo sú navzájom úzko previazané, sú priestorovo, časovo, fyzicky a funkčne prepojené a od ich spoločnej realizácie závisí výsledný efekt diela.