Vyhlásené obstarávanie

Kráľov Brod - protipovodňová ochrana obce, zátvorný objekt; stavebné práce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Piešťany
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
681 324,80
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246400-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
16. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
16. September 2021
Ponuka musí platiť do:
15. September 2022
Miesto otvárania ponúk:
SVP, š. p., Odštepný závod Piešťany, kanc. č. 204, Nábrežie Ivana Krasku 3/834, 921 80 Piešťany
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač resp. poverená osoba sa môže zúčastniť na otváraní ponúk na základe preukázania sa preukazom totožnosti, a poverená osoba sa musí preukázať poverením na základe splnomocnenia. Bude aplikovaná možnosť on-line sprístupnenia ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Kráľov Brod - protipovodňová ochrana obce, zátvorný objekt; stavebné práce

Opis obstarávania

Kráľov Brod protipovodňová ochrana obce, zátvorný objekt; Predmetom tejto stavby sú opatrenia na ochranu pred povodňami v zmysle zákona č. 7/2010 Z. z. o ochrane pred povodňami a v zmysle zákona č. 364/2004 Z. z o vodách a o zmene zákona SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov (vodný zákon). Technické riešenie vychádza z účelu a funkcie stavby. Pre zabezpečenie požadovanej ochrany na kótu 114,00 m n. m. pred spätným vzdutím od toku Malý Dunaj bolo navrhnuté vybudovať v rkm 20,510 toku Stará Čierna voda zátvorný objekt železobetónovej konštrukcie s ručným ovládaním a doplnenie protipovodňovej ochrannej línie intravilánu obce Kráľov Brod, vybudovaním betónových múrikov na pravej strane koryta s prepojením na už existujúci betónový múrik POH a na ľavej strane koryta s prepojením na ĽOH. Vytvorí sa tak súvislá ochranná línia, ktorá zabráni vniknutiu povodňových prietokov od toku Malý Dunaj do intravilánu obce. Profil v rkm 20,510 pod cestným mostom v obci bol vybraný na základe optimalizácie umiestnenia zátvorného objektu, keď sa hľadal čo možno najefektívnejší spôsob prepojenia v súčasnej dobe jestvujúcich a tiež pripravovaných prvkov protipovodňovej ochrany.. Stavba je dokumentáciou pre stavebné povolenie a realizáciu stavby rozdelená na šesť stavebných objektov: SO 01 Príprava územia, SO 02 Zátvorný objekt, SO 03 Pravý breh úpravy, SO 04 Pravý breh betónový múrik, SO 05 Ľavý breh úpravy, SO 06 Ľavý breh betónový múrik. Súčasťou tejto stavby je aj stavebný objekt Prekládka VN vzdušného vedenia č. 418.

Doplňujúce informácie

Otváranie ponúk bude v rámci systému EVO sprístupnené aj on-line, zápisnica z otvárania bude automaticky zaslaná uchádzačom.