Vyhlásené obstarávanie

Komplexné ošetrenie stromov – Jégeho a Štefánikova ulica


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
79 800,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77211500-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
19. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
17. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
17. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 ZVO pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. plnomocenstvo). On-line otvárania ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Komplexné ošetrenie stromov – Jégeho a Štefánikova ulica

Opis obstarávania

Komplexné ošetrenie stromov uličných stromoradí vrátane odvozu a zhodnotenia odpadu Jégeho a Štefánikova ulica. Komplexné arboristické ošetrenie stromov vrátane výrubov v lokalite Jégeho ulica v Bratislave, vrátane odvozu a zhodnotenia odpadu. Účelom je zlepšenie zdravotného stavu, vitality drevín a prevádzkovej bezpečnosti v danej lokalite. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti D. súťažných podkladoch s názvom Opis predmetu zákazky.Komplexné arboristické ošetrenie stromov vrátane výrubov v lokalite Štefánikova ulica v Bratislave, vrátane odvozu a zhodnotenia odpadu. Účelom je zlepšenie zdravotného stavu, vitality drevín a prevádzkovej bezpečnosti v danej lokalite. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti D. súťažných podkladoch s názvom Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na stanovené kritérium na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, je pre obe časti predmetu zákazky predmetné verejné obstarávanie zeleným verejným obstarávaním __________________________ Verejný obstarávateľ si stanovuje požiadavku podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, v zmysle ktorej vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. "ZVO" za rozumie zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov