Vyhlásené obstarávanie

Implementácia Akčného plánu trvalo udržateľného energetického rozvoja Košického samosprávneho kraja


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Košický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 091 666,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71314300-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
21. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
21. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v súlade s § 52 ods. 2) zákona o verejnom obstarávaní. Verejny obstaravatel a obstaravatel su povinni umoznit ucast na otvarani ponuk vsetkym uchadzacom, ktori predlozili ponuku v lehote na predkladanie ponuk alebo v lehote na predkladanie konecnych ponuk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. Január 2022 až 31. December 2023

Výsledky

Implementácia Akčného plánu trvalo udržateľného energetického rozvoja Košického samosprávneho kraja

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú komplexné poradenské služby určené na implementáciu Akčného plánu trvalo udržateľného rozvoja Košického samosprávneho kraja v rámci projektu ELENA. Podľa Zmluvy ELENA a podkladov implementácia Akčného plánu zahŕňa nasledovné služby: -Technické poradenstvo budovy -Technické poradenstvo verejné osvetlenie -Právne poradenstvo -Poradenstvo v oblasti verejného obstarávania -Finančné poradenstvo -Projektový manažment Všetky služby sú poskytované ako jeden celok, ktorého výstupom je naplnenie implementačného plánu podľa Zmluvy ELENA. Súčasťou zodpovednosti dodávateľa je teda aj ich vecná a časová koordinácia a zodpovednosť za ich výsledok, ako celku. V zmysle uvedeného je nastavený aj spôsob určenia ceny cena bude pevná vo vzťahu o obsahu a rozsahu predmetu zákazky.. Predmetom zákazky sú komplexné poradenské služby určené na implementáciu Akčného plánu trvalo udržateľného rozvoja Košického samosprávneho kraja v rámci projektu ELENA. Podľa Zmluvy ELENA a podkladov implementácia Akčného plánu zahŕňa nasledovné služby: -Technické poradenstvo budovy -Technické poradenstvo verejné osvetlenie -Právne poradenstvo -Poradenstvo v oblasti verejného obstarávania -Finančné poradenstvo -Projektový manažment Všetky služby sú poskytované ako jeden celok, ktorého výstupom je naplnenie implementačného plánu podľa Zmluvy ELENA. Súčasťou zodpovednosti dodávateľa je teda aj ich vecná a časová koordinácia a zodpovednosť za ich výsledok, ako celku. V zmysle uvedeného je nastavený aj spôsob určenia ceny cena bude pevná vo vzťahu o obsahu a rozsahu predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie. Predmetné verejné obstarávanie je realizované prostredníctvom informačného systému ERANET. V profile verejného obstarávateľa na stránke ÚVO je uvedený dokument s odkazom na zverejnené súťažné podklady v IS ERANET.