Vyhlásené obstarávanie

Údržba striech a súvisiace služby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
700 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45261920-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Január 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Február 2016
Dátum otvárania ponúk:
15. Február 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Komenského v Bratislave, Rektorát, Oddelenie verejného obstarávania UK, Šafárikovo námestie 6, 814 99 Bratislava, miestnosť č. 116 - zasadačka rektora
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je údržba plochých a šikmých (do 30°) striech, očistenie, ochranné nátery, revízie bleskozvodov, revízie komínov, zhotovenie novej povlakovej krytiny a súvisiacich služieb pre Univerzitu Komenského v Bratislave jej fakulty a súčasti, ktorých potreba vznikne verejnému obstarávateľovi počas platnosti zmluvy.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady, vysvetlenie a/alebo doplnenie súťažných podkladov, ako aj akúkoľvek inú sprievodnú dokumentáciu v profile verejného obstarávateľa osobitnej časti vestníka VO (ďalej len profil VO) - uvedenom v oddiele I oznámenia o vyhlásení, ako aj v systéme EVO tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prevzatie súťažných podkladov, ale odporúča záujemcom požiadať o súťažné podklady s časovým predstihom, ktorý im umožní využiť v zákonom stanovenej lehote inštitút vysvetľovania súťažných podkladov. Každému záujemcovi sa zároveň odporúča pravidelne sledovať profil verejného obstarávateľa, nakoľko každý zo záujemcov nesie riziko prípadného nezapracovania tých skutočností do svojich ponúk, ktoré boli predmetom vysvetľovania a/alebo doplnenia súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie zverejneného v profile verejného obstarávateľa. Ďalšie podrobnosti tykajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Komunikačnym jazykom v tejto verejnej súťaži je slovensky jazyk. 3. Zadávanie zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (ďalej len systém EVO) na www.evo.gov.sk https://evo.gov.sk/evo/tender/1045_4505_20160121.nsf/dspleafs/skwelcome?OpenDocument v rozsahu poskytovania súťažných podkladov a vysvetľovania. Zákazka Univerzity Komenského v Bratislave č. 45.05 pod názvom: Údržba striech a súvisiace služby 4. Informácia k bodu IV.3.8 tohto oznámenia: uvedená lehota sa vzťahuje na neverejné otváranie častí ponúk označenych ako Ostatné.