Vyhlásené obstarávanie

Poľnohospodárske práce v k.ú. Želiezovce v rokoch 2022–2023


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
176 187,74
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77110000-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
13. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
13. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Lesy SR š.p., OZ Levice, Koháryho 2, 934 01 Levice.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Viac informácií v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú poľnohospodárske práce v katastrálnom území Želiezovce na obdobie rokov 2022 2023 na pozemkoch s parcelnými číslami 4290/1, 4296/1, 4299/1, 4301/1, 4301/39, 4301/42, 4310 o celkovej výmere 92,06 há. Poľnohospodárske práce zahŕňajú technologický postup pestovania poľnohospodárskych plodín ozimnej pšenice, repky olejnej a hrachu siateho s maximalizáciou hektárových výnosov. Jedná sa o dvojročný cyklus pestovania vhodných predplodín na pestovanie ozimnej pšenice ako hlavnej nosnej plodiny. Súčasťou poskytovania služieb je aj dodanie materiálu potrebného k ich realizácii (najmä osivá, hnojivá).. Poľnohospodárske práce zahŕňajú technologický postup pestovania poľnohospodárskych plodín ozimnej pšenice, repky olejnej a hrachu siateho s maximalizáciou hektárových výnosov. Jedná sa o dvojročný cyklus pestovania vhodných predplodín na pestovanie ozimnej pšenice ako hlavnej nosnej plodiny. Presný prehľad požadovaných činností a ich rozsah je uvedený v prílohe: Návrh na plnenie kritérií a štrukturovaný rozpočet. Súčasťou poskytovania služieb je aj dodanie materiálu potrebného k ich realizácii (najmä osivá, hnojivá).

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady sú verejne prístupné na https://josephine.proebiz.com/sk/promoter/tender/11484/summary Ponuky sa budú predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona VO do systému JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/ Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje neprijať úspešnú ponuku, ak uchádzačom navrhnutá cena bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. Verejný obstarávateľ v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Verejný obstarávateľ upozorňuje všetkých uchádzačov alebo záujemcov, že nahlási takéto konanie na Protimonopolný úrad SR.