Vyhlásené obstarávanie

SO 01 – Rekonštrukcia materskej školy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Melčice - Lieskove
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
364 315,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. September 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Obec Melčice - Lieskové, Obecný úrad Melčice - Lieskové, Melčice - Lieskové 119, 913 05 Melčice - Lieskové, 1. poschodie, zasadacia miestnosť.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

SO 01 – Rekonštrukcia materskej školy

Opis obstarávania

Predmet zákazky je definovaný projektom stavby (projektová dokumentácia pre stavebné povolenie): "Rekonštrukcia materskej školy", ktorý vypracovala IN - PRO s. r. o., Soblahov 754, 913 38 Soblahov v auguste 2020, zákazkové číslo: 0522-O-2020, SO 01 - Rekonštrukcia materskej školy. Predmetom zákazky je realizácia objektu SO 01 - Rekonštrukcia materskej školy v rámci akcie: Rekonštrukcia materskej školy v obci Melčice - Lieskové. Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektu materskej školy v obci Melčice - Lieskové. Objekt je dvojpodlažný. Objekt je zastrešený plochou strechou. Objekt bude slúžiť pre materskú školu. Vstup do objektu od miestnej komunikácie je riešený ako bezbariérový. Cieľom rekonštrukcie objektu je naplniť požiadavky investora definované v lokalitnom programe s dôrazom na zlepšenie kvality prostredia celého objektu, výrazné zlepšenie energetickej efektívnosti objektu a predĺženie životnosti objektu. Realizovať sa budú nasledovné aktivity: búracie práce, výmena okien za plastové, zateplenie obvodového plášťa budovy, vonkajšie nátery a vysieťkovanie vonkajších časti objektu, rekonštrukcia zdravotechniky, rekonštrukcia ústredného vykurovania s príslušenstvom, rekonštrukcia vnútorných silnoprúdových rozvodov a osvetlenia, rekonštrukcia bleskozvodov na novej fasáde. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.. Predmet zákazky je definovaný projektom stavby (projektová dokumentácia pre stavebné povolenie): "Rekonštrukcia materskej školy", ktorý vypracovala IN - PRO s. r. o., Soblahov 754, 913 38 Soblahov v auguste 2020, zákazkové číslo: 0522-O-2020, SO 01 - Rekonštrukcia materskej školy. Predmetom zákazky je realizácia objektu SO 01 - Rekonštrukcia materskej školy v rámci akcie: Rekonštrukcia materskej školy v obci Melčice - Lieskové. Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektu materskej školy v obci Melčice - Lieskové. Objekt je dvojpodlažný. Objekt je zastrešený plochou strechou. Objekt bude slúžiť pre materskú školu. Vstup do objektu od miestnej komunikácie je riešený ako bezbariérový. Cieľom rekonštrukcie objektu je naplniť požiadavky investora definované v lokalitnom programe s dôrazom na zlepšenie kvality prostredia celého objektu, výrazné zlepšenie energetickej efektívnosti objektu a predĺženie životnosti objektu. Realizovať sa budú nasledovné aktivity: búracie práce, výmena okien za plastové, zateplenie obvodového plášťa budovy, vonkajšie nátery a vysieťkovanie vonkajších časti objektu, rekonštrukcia zdravotechniky, rekonštrukcia ústredného vykurovania s príslušenstvom, rekonštrukcia vnútorných silnoprúdových rozvodov a osvetlenia, rekonštrukcia bleskozvodov na novej fasáde. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií bude realizovaná v zmysle § 20 ZVO. 2. Zákazka bude realizovaná prostredníctvom modernizovanej verzie informačného systému IS EVO.