Vyhlásené obstarávanie

Nákup motorových vozidiel


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
451 286,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34110000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
8. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
5. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk komisiou bude v zmysle § 52 ods. 2 ZVO verejné. Na otváranie majú prístup uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva).
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

Nákup motorových vozidiel

Nákup motorových vozidiel

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup osobných motorových vozidiel podľa technických špecifikácií uvedených pre jednotlivé časti.. Predmetom zákazky v časti č. 1 je dodanie max. 7 kusov osobných automobil nižšej triedy s hybridným pohonom, podľa technickej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky v časti č. 2 je dodanie max. 2 kusov osobných automobilov vyššej triedy s hybridným pohonom podľa technickej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky v časti č. 3 je dodanie max. 2 kusov úžitkových motorových vozidiel PICK-UP podľa technickej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky v časti č. 4 je dodanie max. 5 kusov osobných automobilov (5-miestnych malých dodávok) podľa technickej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky v časti č. 5 je dodanie max. 6 kusov osobných automobilov strednej triedy s Plug-in hybridným pohonom podľa technickej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.