Vyhlásené obstarávanie

Novostavba MŠ Teplická


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Nové Mesto
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
797 391,82
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
30. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
30. September 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky, t. j. automatickým vytvorením a odoslaním zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na otváranie ponúk. Zápisnica z otvárania obsahuje všetky informácie v zmysle ZVO.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk komisiou bude v zmysle § 52 ods. 2 ZVO verejné.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Novostavba MŠ Teplická

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavby Materská škola Teplická podľa Opisu predmetu zákazky v zmysle Časti B. Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov a na základe projektovej dokumentácie, ktorá tvorí Prílohu č. B.1 týchto súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavby (stavebné práce) - Novostavba MŠ Teplická. Novonavrhovaná budova škôlky je riešená na pozemkoch v areáli MŠ Teplická, v Bratislave, ktorý sa nachádza na pozemkoch, parc. č. 12142/220, 12136 a 12142/250 v k.ú. Nové Mesto, na LV č. 3749 vo vlastníctve verejného obstarávateľa, parc. č. 12142/12 v k.ú. Vinohrady, na LV č. 3673 vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislavy v správe verejného obstarávateľa. Parkovisko pre potreby obsluhy novej budovy škôlky je priamo v areáli škôlky na parc. 2142/220 v k.ú. Nové Mesto a parc. č. 12142/12 v k.ú. Vinohrady, prístupné z jestvujúcej areálovej komunikácie, ktorou je v súčasnosti zásobovaný jestvujúci objekt MŠ, s vjazdom so Sliačskej ulice. Podrobný opis predmetu zákazky tvorí (i) Projektová dokumentácia, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou týchto súťažných podkladov ako Príloha č. B.1, (ii) Stavebné povolenie spolu s vyjadreniami dotknutých orgánov, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou týchto súťažných podkladov ako Príloha č. B.2 a (iii) Výkaz výmer, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou týchto súťažných podkladov ako Príloha č. C.2. Predmetom zákazky sú stavebné objekty v rozsahu SO 01 až SO 05.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 10.000 EUR (slovom desaťtisíc tisíc EUR). Zábezpeku je možné zložiť formou zloženia finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa, predložením bankovej záruky alebo predložením poistenia záruky. Podrobnosti o podmienkach zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom systému EVO. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi Verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu Verejného obstarávania. 3. Verejný obstarávateľ za účelom bezproblémovej elektronickej komunikácie odporúča záujemcom oboznámiť sa s príručkou používateľa systému EVO (záujemca/uchádzač) a príručkou k funkcionalitám webového sídla úradu zverejnenými na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html 4. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča vykonať obhliadku miesta realizácie predmetu zákazky. Podrobnosti sú uvedené v bode 14 časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 5. Verejný obstarávateľ vyhodnotí splnenie podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 112 ods. 6 ZVO. 6. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je a) zeleným verejným obstarávaním, b) obstarávanie inovácií, c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 8.Verejný obstarávateľ v zmysle § 40 ods. 6 písm. g) ZVO vylúči uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.