Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia Kultúrneho domu v obci Drienovo


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Drienovo
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
137 400,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Január 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Február 2016
Dátum otvárania ponúk:
12. Február 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Budova Mestského úradu v Lučenci Adresa: Novohradská č.1 Obec (mesto): Lučenec PSČ: 984 01, I. poschodie, kancelária č. 216.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Stavba existujúceho kultúrneho domu, vznikla postupným pristavovaním pôvodného dvojpriestorového tradičného domu viacerými prístavbami. Objekt bol zväčšovaný postupne najprv pristavaním pódia so zázemím, neskôr bola pristavaná jedálenská časť na severe a ako posledná bola pristavaná časť, v ktorej sa nachádza výdajňa jedál a sklady. Vznikla takto viactraktová stavba s kombinovaným nosným systémom. Strecha je kombinovaná s dreveným krovom s kombinovaným nosným systémom s výrazom sedlového a valbového tvaru. Objekt je prízemný s čiastočným podpivničením. Celá severná stena je zrejme následkom nestabilného podložia zosunutá, čím vznikol v priečnych stenách odtrh, ktorý možno považovať za nebezpečný. Táto časť stavby nevyhnutne vyžaduje sanáciu výmenou týchto nosných konštrukcií a tým aj výmenu strechy. Navrhujeme výmenu konštrukcií za nové. Ako krytina je z väčšej časti použitý azbestocement v šablónach. Predpokladáme, že konštrukcia krovu je zdravá a bude nevyhnutné sanovať ju len čiastočne. Objekt má pôvodné výplne otvorov v obvodových konštrukciách dvojité a zdvojené okná s nedostatočnými izolačnými vlastnosťami. Stavba nemá centrálne vykurovanie, vykurovaná bola lokálnymi zdrojmi. Je napojená na vodu, ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým zásobníkom (bojlerom). Stavba je napojená na elektrickú energiu. V obci nie je rozvod verejného plynovodu. Stavba nemá kvalifikované odkanalizovanie, predpokladáme, že bude potrebné zriadenie novej žumpy. Projekt navrhuje odstrániť celý severný trakt objektu a na jeho mieste postaviť nový s rovankými vonkajšími rozmermi. Táto časť bude vymurovaná z keramických tvaroviek a zastrešená pultovou strechou so skonom 17°. Vstupy do jednotlivých miestností budú z interiéru objektu ale aj z exteriéru.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude podľa § 34 ods. 17 zákona o verejnom obstarávaní uplatňovať pri realizácii zmluvy o dielo osobitné podmienky plnenia zmluvy týkajúce sa sociálnych hľadísk, a to vo vzťahu k ľuďom znevýhodneným na trhu práce kvôli príslušnosti k rómskemu etník v prípade, ak je verejný obstarávateľ zapísaný v Atlase rómskych komunít 2013 (http://www.minv.sk/?atlas_2013). Verejný obstarávateľ uplatňuje požiadavku na uplatnenie sociálneho aspektu (podľa Partnerskej dohody SR na roky 2014 - 2020 uplatňovať vo vzťahu k inklúzii Marginalizovaných rómskych komunít (ďalej len MRK), t. j. pri zákazkách realizovaných v obciach z Atlasu rómskych komunít 2013, bude sociálne hľadisko uplatňovať vo vzťahu k inklúzii MRK). Úspešný uchádzač sa zaväzuje, že v prípade, ak bude potrebovať navýšiť svoje kapacity pre realizáciu predmetnej zákazky, v takomto prípade zamestná na realizáciu predmetnej aktivity osoby dlhodobo nezamestnané v mieste realizácie predmetnej zákazky ( obec, okres, VÚC). Forma zamestnania týchto osôb nie je určená, t. j. môže sa jednať o pracovný pomer na kratší pracovný čas ( na dobu určitú alebo neurčitú ), alebo dohodu o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru atď.