Vyhlásené obstarávanie

Servis vyhradených technických zariadení zdvíhacích - výťahov v správe a užívaní Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
164 681,37
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50750000-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta, objekt Riaditeľstvo, Námestie Ľ. Svobodu 1, 975 17 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je podľa § 112 ods. 11 ZoVO v nadväznosti na § 54 ZoVO neverejné z dôvodu, že verejný obstarávateľ pri zadávaní predmetnej súťaže použije elektronickú aukciu. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posunúť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Servis vyhradených technických zariadení zdvíhacích - výťahov v správe a užívaní Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica.

Opis obstarávania

Predmet zákazky je zadefinovaný v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ZoVO). Predmetom zákazky je poskytnutie služby - Servis vyhradených technických zariadení zdvíhacích - výťahov v správe a užívaní Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica. na obdobie 36 mesiacov. Predmetom zákazky je poskytnutie služby: Servis vyhradených technických zariadení zdvíhacích - výťahov v správe a užívaní Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica. Poskytnutie predmetnej služby spočíva vo vykonávaní servisných služieb za účelom zabezpečenia bezpečnej a spoľahlivej prevádzky vyhradených technických zariadení zdvíhacích výťahov, ktoré sa nachádzajú v objektoch verejného obstarávateľa. Servisné služby bude uchádzač vykonávať podľa vyhlášky č. 508/2009 Z.z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia (ďalej len vyhláška č. 508/2009 Z.z.).

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady sú verejne prístupné na https://josephine.proebiz.com/sk/tender/14602/summary Ponuky sa budú predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona do systému JOSEPHINE, umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzača na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške 4 000,00 EUR Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať úspešnú ponuku, ak uchádzačom navrhnutá cena bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky.