Vyhlásené obstarávanie

Úprava križovatky (Komenského a J. Kráľa), Púchov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Púchov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
46 285,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233125-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Púchov, Mestský úrad Púchov, Štefánikova 821/21, 020 18 Púchov, 3. poschodie, malá zasadacia miestnosť
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejní obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Úprava križovatky (Komenského a J. Kráľa), Púchov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je úprava križovatky ulíc Komenského a J. Kráľa v Meste Púchov. V rámci SO 01 spevnené plochy sa bude realizovať: -chodník 1 šírka chodníka 2,00m, dĺžka chodníka 16,20m, kryt cementobetónová Dlažba, plocha 27,50m2. -chodník 2- šírka chodníka 2,00m, dĺžka chodníka 23,40m, kryt cementobetónová Dlažba, plocha 43,50m2m. s dvoma priechodmi pre chodcov šírky 3,00m opatrené vodiacim pásom pre nevidiacich. -rozšírenie miestnej komunikácie - ulica J. Kráľa na min. šírku 6,00m, aby mohla byť zabezpečená obojsmerná premávka (rozšírenie sa vykoná odsadením chodníka 1. a zväčšením polomeru oblúka pri chodníku 2.) -zachytenie a odvedenie dažďových splachových vôd z navrhovaného chodníka cez uličnú vpusť do vsakovacej jamy vytvorenej z lomového kameňa a do okolitého terénu V rámci SO 02 Osvetlenie sa bude realizovať rozšírenie rozvodov verejného osvetlenia za účelom nasvietenia priechodov pre chodcov z jestvujúcich rozvodov verejného osvetlenia z priebežného výškového stožiara.. Predmetom zákazky je úprava križovatky ulíc Komenského a J. Kráľa v Meste Púchov. V rámci SO 01 spevnené plochy sa bude realizovať: -chodník 1 šírka chodníka 2,00m, dĺžka chodníka 16,20m, kryt cementobetónová Dlažba, plocha 27,50m2. -chodník 2- šírka chodníka 2,00m, dĺžka chodníka 23,40m, kryt cementobetónová Dlažba, plocha 43,50m2m. s dvoma priechodmi pre chodcov šírky 3,00m opatrené vodiacim pásom pre nevidiacich. -rozšírenie miestnej komunikácie - ulica J. Kráľa na min. šírku 6,00m, aby mohla byť zabezpečená obojsmerná premávka (rozšírenie sa vykoná odsadením chodníka 1. a zväčšením polomeru oblúka pri chodníku 2.) -zachytenie a odvedenie dažďových splachových vôd z navrhovaného chodníka cez uličnú vpusť do vsakovacej jamy vytvorenej z lomového kameňa a do okolitého terénu V rámci SO 02 Osvetlenie sa bude realizovať rozšírenie rozvodov verejného osvetlenia za účelom nasvietenia priechodov pre chodcov z jestvujúcich rozvodov verejného osvetlenia z priebežného výškového stožiara. Rozsah prác a dodávok je riešený v projektovej dokumentácií Úprava križovatky (Komenského a J. Kráľa), Púchov, ktorý vypracovala spoločnosť S&K PROJECT, Hliny 1412, 017 01 Považská Bystrica.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 4. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.