Vyhlásené obstarávanie

Stavebné úpravy pre inštaláciu RTG prístroja UROSKOP OMNIA


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
148 174,17
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215140-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
13. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v mieste sídla verejného obstarávateľa, v termíne podľa výzvy na predkladanie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Stavebné úpravy pre inštaláciu RTG prístroja UROSKOP OMNIA

Opis obstarávania

Stavebné a inštalačné úpravy pre vytvorenie prevádzkových priestorov Urologického oddelenia v XIX. pavilóne na Rastislavovej ulici č. 43 z dôvodu montáže 1 ks RTG prístroja UROSKOP OMNIA.. Stavebné a inštalačné úpravy pre montáž 1 ks RTG prístroja UROSKOP OMNIA., podľa PD arch. č.15032021, III.2021 :Stavebné úpravy pre inštaláciu RTG prístroja uroskop OMNIA na urologickom oddelení UNLP Košice, Raastislavova 43, Košice a PD arch. č.10052021, V.2021: Rozvody medicinálnych plynov pre XIX. pavilón, UN L Pasteura pracovisko Rastislavova 43, Košice v rozsahu a podľa projektovej dokumentácie.

Doplňujúce informácie

1) Súťažné podklady a ich vysvetlenia získa záujemca prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE dostupnej na doméne https://josephine.proebiz.com 2) Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prevzatie súťažných podkladov, ale odporúča záujemcom požiadať o súťažné podklady s časovým predstihom, ktorý im umožní využiť v zákonom stanovenej lehote inštitút vysvetľovania súťažných podkladov. 3) Komunikácia a výmena informácii vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE dostupnej na doméne https://josephine.proebiz.com, kde autentifikovaný uchádzač vkladá ponuku k danej zákazke. 4) Verejný obstarávateľ záujemcom dôrazne odporúča vykonať obhliadku miesta realizácie predmetu zákazky. Obhliadka bude organizovaná pre záujemcov samostatne. 5) Verejný obstarávateľ požaduje predložiť zábezpeku vo výške 4 000,00 € , podrobnejšie informácie sú v súťažných podkladoch. 6) Všetky nevyhnutné informácie, verejný obstarávateľ uvádza v súťažných podkladoch. 7) Predmetné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstaraním inovácií, nezameriava sa na sociálne aspekty.