Vyhlásené obstarávanie

Búracie práce 8. ZŠ v Piešťanoch (vrchná stavba)


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Piešťany
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
182 013,46
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45110000-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
13. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Piešťany, Nám. SNP č. 3, 921 45 Piešťany, v zasadacej miestnosti MsÚ
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Vzhľadom na to, že verejný obstarávateľ použije na vyhodnotenie ponúk elektronickú aukciu, podľa § 54 ods. 3 zákona o VO je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Búracie práce 8. ZŠ v Piešťanoch (vrchná stavba)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je asanácia neužívaného objektu (vrchná stavba), pôvodne slúžiaceho ako základná škola na sídlisku Adam Trajan v Piešťanoch v zmysle projektovej dokumentácie vypracovanej spoločnosťou MS projekt, s.r.o., Royova 9, 921 01 Piešťany s dátumom spracovania 11/2020, aktualizácia 8/2021 - zodpovedný projektant Ing. Miriam Suchomelová, autorizovaný stavebný inžinier č. 5205*SP*I1 Konštrukcie pozemných stavieb.. Predmetom zákazky je asanácia neužívaného objektu (vrchná stavba), pôvodne slúžiaceho ako základná škola na sídlisku Adam Trajan v Piešťanoch v zmysle projektovej dokumentácie vypracovanej spoločnosťou MS projekt, s.r.o., Royova 9, 921 01 Piešťany s dátumom spracovania 11/2020, aktualizácia 8/2021 - zodpovedný projektant Ing. Miriam Suchomelová, autorizovaný stavebný inžinier č. 5205*SP*I1 Konštrukcie pozemných stavieb. Definovanie prác je zahrnuté do jednotlivých položiek v neocenenom výkaze výmer a v projektovej dokumentácii, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1./ Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo komunikovať iba v slovenskom jazyku. 2./ Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 4.000,00 EUR (slovom: Štyritisíc EUR). Spôsob a podmienky zloženia zábezpeky sú stanovené podľa zákona o verejnom obstarávaní a podrobne rozpísané v súťažných podkladoch. Zloženie zábezpeky preukážu uchádzači v ponukách. 3./ Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. 4./ Uchádzači svoje ponuky predkladajú prostredníctvom systému EVO https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/434143. Uchádzač si zákazku sprístupní po prihlásení do privátnej zóny. 5./ Pravidlá pre doručovanie - zásielka sa považuje za doručenú v okamihu jej odoslania v systéme EVO a to v súlade s funkcionalitou systému. 6./ V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie alebo iných dokumentov poskytnutých verejným obstarávateľom môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať dostatočne vopred o ich vysvetlenie priamo prostredníctvom systému EVO. Vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred prostredníctvom IS EVO. 7./ Ďalšie podrobnosti ohľadom elektronickej komunikácie, podrobné vymedzenie a určenie doručovania dokladov a komunikácie so záujemcami a uchádzačmi sú uvedené v súťažných podkladoch. 8./ Predmet zákazky bude financovaný z finančných prostriedkov rozpočtu mesta Piešťany pre rok 2021. Objednávateľ (verejný obstarávateľ) neposkytuje preddavky ani zálohy. Predmetné verejné obstarávanie možno považovať za zelené verejné obstarávanie, nakoľko verejný obstarávateľ požaduje recykláciu stavebných odpadov (betónového odpadu). Verejné obstarávanie nie je obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.