Vyhlásené obstarávanie

Cesta do komunity


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LIDWINA - Domov sociálnych služieb
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 610 293,41
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
1. Október 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ultima Ratio s.r.o. Seberíniho 1 821 03 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Vzhľadom na aktuálnu situáciu bude vstup na otváranie ponúk umožnený len osobám s prekrytými hornými dýchacími cestami (rúško, respirátor bez výdychového ventilu, šál, šatka). Funkcionalita IS PLUTO umožňuje účasť na otváraní aj online. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk sa riadi § 52 ZVO. Ďalšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Cesta do komunity

Opis obstarávania

Predmet zákazky sa delí na 3 časti: -ČASŤ I. Cesta do komunity výstavba (novostavba) dvojdomu Voľa -ČASŤ II. Cesta do komunity výstavba (novostavba) dvojdomu Zámočnícka -ČASŤ III. Cesta do komunity rekonštrukcia dvoch domov Mierová 2,3 Premetom obstarávania je výstavba dvojdomov a rekonštrukcia dvoch domov v intraviláne obce Strážske. Predmet zákazky je detailne popísaný v súťažných podkladoch.. Navrhovaná stavba bude realizovaná na parcele v súčasnosti využívanej ako orná pôda. Stavba bude zrealizovaná v jednej etape. Podrobný opis predmetu obstarávania je súčasťou súťažných podkladov.Navrhovaná stavba bude realizovaná na parcele v súčasnosti využívanej ako orná pôda. Stavba bude zrealizovaná v jednej etape. Podrobný opis predmetu obstarávania je súčasťou súťažných podkladov.SO 01 PRESTAVBA DOMU, MIEROVÁ 2 Jedná sa o jednopodlažný objekt s podkrovím, ktorý je čiastočne podpivničený. Za vstupom zo západnej strany sa nachádza chodba z ktorej sú dostupné dve izby na ľavej strane, medzi ktorými sa nachádza kúpeľňa. Na pravej strane za zádverím je miestnosť v ktorej sa nachádzajú schody do podkrovia. Na konci, na pravej strane sa nachádza priestor obývacej izby s kuchyňou a samostatná miestnosť špajze. Objekt je na južnej strane ukončený samostatným priestorom garáže, so vstupom z exteriéru. Podkrovie je tvorené jedným priestorom. Objekt ako taký je stavebno-technicky nedokončený. SO 02 PRESTAVBA DOMU, MIEROVÁ 3 Jedná sa o jednopodlažný objekt s podkrovím, ktorý je čiastočne podpivničený. Za zádverím, v ktorom sa nachádza schodisko do podzemného podlažia, sa nachádza chodba na ktorej konci je špajza. Vpravo z chodby je kuchyňa, ktorá je opticky aj komunikačne prepojená s obývacou izbou. Z obývacej izby je vchod do kúpeľne. Za obývacou izbou je schodisková hala s jednoramenným schodiskom do podkrovia. Pod schodmi sa nachádza vstup do spálne. Do schodiskovej haly ústi aj druhé zádverie, so vstupom z prednej časti domu. V podkroví je zo schodiskovej haly dostupná izba, terasa nad zádverím predného vchodu a chodba. Z chodby sú prístupné dve detské izby a samostatné WC a kúpeľňa so spoločnou predsieňou. V suteréne sa za chodbou nachádzajú dve miestnosti bez bližšieho využitia. V druhej sa nachádza samostatná miestnosť WC. Podrobný opis predmetu obstarávania je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s § 38 ZVO ods. 1, písm. d) uchádzačom podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g): Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 2) Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s § 11 ZVO. 3) Zmluva s úspešným uchádzačom nadobúda platnosť podpísaním Zmluvy oboma zmluvnými stranami a účinnosť tejto zmluvy a povinnosti z nej vyplývajúce pre jej účastníkov nastanú po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, ktorá spočíva v tom, že dôjde k schváleniu procesu verejného obstarávania zo strany Prvostupňovej kontroly Slovenskej republiky. 4) Úspešný uchádzač ako dodávateľ je povinný strpieť výkon kontroly/auditu kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí NFP na financovanie predmetu zákazky a to oprávnenými osobami na výkon tejto kontroly/auditu a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. 5) Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti týkajúcich sa osobného postavenia preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. 6) Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať prostredníctvom funkcionality portálu PLUTO na adrese https://pluto.ultimaratio.sk. V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, verejný obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie a na iný spôsob komunikácie verejný obstarávateľ nebude brať zreteľ ak verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 7) Elektronická fakturácia bude pripustená v súlade so Zákonom č. 215/2019 o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme. 8) Verejný obstarávateľ umožňuje hospodárskemu subjektu vyplniť v časti IV Jednotného európskeho dokumentu oddiel alfa: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV.