Vyhlásené obstarávanie

DSS a ZPB MEREMA – Dostavba RD Dubová


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
691 879,21
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211100-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
21. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
30. September 2022
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ sa v súvislosti so šírením vírusu COVID-19 rozhodol využiť v systéme EVO ver. 18.0 funkcionalitu "on-line" sprístupnenie ponúk, t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na otváranie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Neuplatňuje sa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

DSS a ZPB MEREMA – Dostavba RD Dubová

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce na stavebnom objekte Domova sociálnych služieb a Zariadenie podporovaného bývania MEREMA v obci Dubová v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie a zmluvných podmienok. Stavebné práce zahŕňajú dostavbu jednopodlažného rodinného dvojdomu s kapacitou 12 fyzických osôb pre potreby poskytovania sociálnych služieb.. Predmetom zákazky je dostavba dvojdomu, elokovaného pracoviska Domova sociálnych služieb a zariadenia podporovaného bývania MEREMA na Zámockej ulici, Dubová, v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie a zmluvných podmienok. Stavebné práce zahŕňajú výstavbu jednopodlažného objektu pre poskytovanie sociálnej služby celoročnou pobytovou formou prijímateľom sociálnych služieb s dvomi bytovými jednotkami umiestneného na pozemku s par. č. 2045/1, 2045/3, 2045/6 v katastrálnom území Dubová.

Doplňujúce informácie

1. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona o VO alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED) je ho povinný vyplniť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj. 2. Úspešný uchádzač, jeho subdodávatelia a osoby, ktoré majú povinnosť podľa § 2 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, musia byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 3. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO ver. 18.0. 4. Požaduje sa zloženie zábezpeky k viazanosti ponuky. Spôsob zloženia zábezpeky je určený v súťažných podkladoch. 5. Verejný obstarávateľ uplatňuje podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o VO. 6. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je zelené, nie je obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty. 7. Doplňujúce informácie k bode II.2.7) Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému: Termín plnenia je bližšie špecifikovaný v článku III ZoD. Termín vykonania a odovzdania celého diela: najneskôr do 45 (štyridsaťpäť) týždňov odo dňa odovzdania staveniska objednávateľom v zmysle odsúhlaseného projektu organizácie výstavby, pričom prvý deň tejto lehoty sa začína počítať dňom nasledujúcim po dni odovzdania staveniska objednávateľom.