Vyhlásené obstarávanie

Most cez rieku Krupinica


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Krupina
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
530 507,86
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45221110-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2022
Miesto otvárania ponúk:
On-line sprístupnenie ponúk, t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk prostredníctvom systému EVO.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční podľa § 114 ods. 4, prvá veta zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ zabezpečuje otváranie ponúk prostredníctvom on-line sprístupnenia ponúk uchádzačom. Bližšie informácie sú uvedené v bode 22 súťažných podkladov
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Most cez rieku Krupinica

Opis obstarávania

Predmetom stavebných prác je rekonštrukcia mosta v intraviláne mesta Krupina na ulici Majerský rad, ktorá bude pozostávať z demontáže oceľovej nosnej konštrukcie Bailey Bridge a odbúrania častí existujúcich nábrežných opôr. Bude realizovaná výstavba novej ŽB nosnej konštrukcie, ktorá bude uložená na nových ŽB úložných prahoch s novými závernými múrikmi lemovanými plentovacími stienkami na ich okraji. Spodná stavba bude založená hlbinne na sérii vŕtaných mirkopilót. Pred a za mostom budú realizované nové prechodové oblasti mosta a príslušné úpravy okolia dotknuté touto rekonštrukciou. Súčasťou rekonštrukcie mosta bude aj realizácia preložiek IS prebiehajúcich na stávajúcom moste, vypracovanie výrobnotechnickej dokumentácie, dokumentácie skutočného realizovania stavby, vypracovanie príslušnej dokumentácie k preberaciemu konaniu a pre užívanie stavby, geodetické práce počas realizácie a porealizačné zameranie. Samotnú stavbu tvoria tieto stavebné objekty: - SO 201-00: Most cez rieku Krupinica - SO 601-00: Preložka NN káblov SSD - SO 602-00: Úprava verejného osvetlenia - SO 650-00: Preložka káblov Slovak Telekom. Ďalšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom stavebných prác je rekonštrukcia mosta v intraviláne mesta Krupina na ulici Majerský rad, ktorá bude pozostávať z demontáže oceľovej nosnej konštrukcie Bailey Bridge a odbúrania častí existujúcich nábrežných opôr. Bude realizovaná výstavba novej ŽB nosnej konštrukcie, ktorá bude uložená na nových ŽB úložných prahoch s novými závernými múrikmi lemovanými plentovacími stienkami na ich okraji. Spodná stavba bude založená hlbinne na sérii vŕtaných mirkopilót. Pred a za mostom budú realizované nové prechodové oblasti mosta a príslušné úpravy okolia dotknuté touto rekonštrukciou. Súčasťou rekonštrukcie mosta bude aj realizácia preložiek IS prebiehajúcich na stávajúcom moste, vypracovanie výrobnotechnickej dokumentácie, dokumentácie skutočného realizovania stavby, vypracovanie príslušnej dokumentácie k preberaciemu konaniu a pre užívanie stavby, geodetické práce počas realizácie a porealizačné zameranie. Samotnú stavbu tvoria tieto stavebné objekty: - SO 201-00: Most cez rieku Krupinica - SO 601-00: Preložka NN káblov SSD - SO 602-00: Úprava verejného osvetlenia - SO 650-00: Preložka káblov Slovak Telekom. Ďalšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

a) Každý uchádzač môže predložiť len jednu ponuku. Uchádzač nemôže byt zároveň členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá inú ponuku. b) Komunikácia na účely vysvetľovania sa realizuje výlučne v slovenskom, prípadne českom jazyku. c) Verejného obstarávateľa pri realizácii verejného obstarávania zastupuje spoločnosť Agentúra pre poradenstvo a obstarávanie KLIENT, s.r.o. d) Súťaž sa realizuje ako elektronická cez IS EVO. Na účasť v súťaži je potrebné postupovať podľa pokynov, príručiek a videonávodov IS EVO zverejnených na web stránke ÚVO, v časti Viac o IS EVO https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html ), ktoré je potrebné poznať a ďalej v zmysle usmernení v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil verejného obstarávateľa vo verejnej zóne zákazky na adrese https://www.uvo.gov.sk/vyhladavaniezakaziek/detail/434217. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne prostredníctvom IS EVO. Súťažné podklady sa nezasielajú. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. e) Ak vo vyhlásení verejného obstarávania alebo v ostatnej súťažnej dokumentácii existuje odkaz na národnú legislatívu, má sa za to, že vždy platí aj ekvivalentný právny predpis podľa európskeho práva, ak to nie je jednoznačne vylúčené. f) Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 5 000,00 EUR g) Reálny začiatok plnenia predmetu zákazky závisí od podpisu zmluvy. h) Verejné obstarávanie sa bude realizovať ako tzv. super reverzný postup v súlade s § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní, kedy vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. i) Lehota na poskytnutie súčinnosti potrebnú na uzavretie zmluvy je v súlade s §114 ods.7 zákona o verejnom obstarávaní 15 pracovných dní, bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. j) Ponuky, návrhy, doklady a dokumenty v tomto verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku (viď tiež ďalej). Ak je doklad alebo dokument vystavený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka, to neplatí pre ponuky, návrhy, doklady, dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad l) Predmetná zákazka spĺňa atribúty zeleného aspektu vo verejnom obstarávaní v zmysle Metodiky zeleného verejného obstarávania ÚVO, MŽP SR, SAŽP určením požiadavky verejného obstarávateľa na predloženie dokladu podmienok účasti, ktorým sa potvrdzuje splnenie požiadaviek noriem na systém enviromentálneho manažérstva a atribúty sociálneho aspektu vo verejnom obstarávaní v zmysle dokumentu ÚVO "Výber z metodických usmernení k sociálnemu aspektu", Júl 2020, uplatnením zmluvnej podmienky podporujúcej dôstojné pracovné podmienky uvedenej v bode V.HSE Požiadavky všeobecných zmluvných podmienok vykonania diela.