Vyhlásené obstarávanie

Zvislé a vodorovné dopravné značenie na miestnych komunikáciách v meste Zvolen na roky 2022 – 2024


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Zvolen
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
207 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
51120000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
30. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
On line otváranie. Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa: https://www.ezakazky.sk/zvolen/index.cfm?module=customer&page=ShowProfile&ItemID=97445248& a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém eZákazky logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zvislé a vodorovné dopravné značenie na miestnych komunikáciách v meste Zvolen na roky 2022 – 2024

Opis obstarávania

Predmetom tejto zmluvy je dodávka a montáž zvislých dopravných značiek a vodorovných dopravných značiek vrátane dopravy na miestnych komunikáciách v meste Zvolen, ďalej vykonanie prác, uskutočnenie služieb a dodávka materiálu na umiestňovaní, osadzovaní, údržbe, oprave a riadenom odstraňovaní zvislého a na prvotnom zriadení, obnove a zmene vodorovného dopravného značenia na miestnych komunikáciách v meste Zvolen, podľa požiadaviek obstarávateľa.. Predmetom obstarávania je dodávka a montáž zvislých dopravných značiek a vodorovných dopravných značiek vrátane dopravy na miestnych komunikáciách v meste Zvolen, ďalej vykonanie prác, uskutočnenie služieb a dodávka materiálu na umiestňovaní, osadzovaní, údržbe, oprave a riadenom odstraňovaní zvislého dopravného značenia a na prvotnom zriadení, obnove a zmene vodorovného dopravného značenia na miestnych komunikáciách v meste Zvolen, podľa požiadaviek verejného obstarávateľa. Uchádzač sa zaväzuje vykonať pre verejného obstarávateľa službu s odbornou starostlivosťou podľa podmienok dohodnutých v zmluve, na svoje náklady, vo vlastnom mene, na svoje nebezpečenstvo, riadne, v dojednanom čase, bez vád a nedorobkov. Uchádzač sa ďalej zaväzuje pri plnení predmetu zákazky postupovať v zmysle súťažných podkladov a podmienok zmluvy, ako výsledku verejného obstarávania a zaväzuje sa dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy a platné technické normy.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.